Koteletter chop suey

Koteletter chop suey

Fra ordbogen: Chop suey er betegnelsen for en kinesisk ret, som består af kød- eller fiskestykker stegt med forskellige grønsager og serveret med ris.

(2 personer)

Ingredienser

  • Arbejdstid: 20 min.
  • Koge/stegetid: 15 min.
  • Ikke fryse-egnet
  • 2-4 fadkoteletter (ca. 275 g i alt)
  • 1 tsk soja
  • 1 tsk østerssovs
  • 1 spsk olie
  • 400-600 g frosne wokgrønsager
  • 2 dl bouillon (eller vand)
  • 2 tsk majsstivelse
  • 1 spsk østerssovs
  • salt og peber

  1. Skær koteletterne i halve og marinér dem i soja og østerssovs. Brun koteletterne i en varm wok med olie ½ min. på hver side og tag dem op. Steg nu grønsagerne i wokken 3-5 min. Rør bouillon sammen med majsstivelse og østerssovs og hæld det i wokken. Kog retten igennem, smag til med salt og peber og læg koteletterne i. Lad retten simre 2-3 min. og servér med kogte ris.