Krebinetter med skinke og ost

Krebinetter med skinke og ost

Prøv hverdagsklassikeren krebinetter, her i en variant med skinke og ost.

2 personer

Ingredienser

  • Arbejdstid: 20 min.
  • Stegetid: 10 min.
  • 250-300 g hakket kalve- og svinekød
  • 2 skiver ost
  • 2 skiver serranoskinke
  • 1 æg
  • 50 g rasp
  • 10 g smør
  • 1/2 spsk olie
  • salt og peber
  • Tilbehør:
  • Nye kartofler og tomatsalat

  1. Ælt det hakkede kød sammen med salt og peber. Form det til 4 tynde bøffer. Læg en skive ost og en skive skinke på to af bøfferne og læg de andre bøffer ovenpå.
  2. Luk farsen omkring fyldet og paner bøfferne i sammenpisket æg og rasp. Steg dem på en pande med smør og olie – ca. 5 min. på hver side.
  3. Server f.eks. med nye kartofler og tomatsalat.