Krebinetter med skinke og ost
Prøv hverdagsklassikeren krebinetter, her i en variant med skinke og ost.
2 personer
Ingredienser
- Arbejdstid: 20 min.
- Stegetid: 10 min.
- 250-300 g hakket kalve- og svinekød
- 2 skiver ost
- 2 skiver serranoskinke
- 1 æg
- 50 g rasp
- 10 g smør
- 1/2 spsk olie
- salt og peber
- Tilbehør:
- Nye kartofler og tomatsalat
- Ælt det hakkede kød sammen med salt og peber. Form det til 4 tynde bøffer. Læg en skive ost og en skive skinke på to af bøfferne og læg de andre bøffer ovenpå.
- Luk farsen omkring fyldet og paner bøfferne i sammenpisket æg og rasp. Steg dem på en pande med smør og olie – ca. 5 min. på hver side.
- Server f.eks. med nye kartofler og tomatsalat.