Kvinde bag årets bedste kage
Der står en kvinde bag alt - også årets kage. Det blev bevist i går, hvor Marlene Skjødt Pedersen vandt over 70 andre dedikeredee konditorer med kagen ’En lille en til kaffen’.
I går var det kagens dag. I København kæmpede 71 dedikerede konditorer nemlig om at vinde den eftertragtede pris for bedste nye kage i Danmark.
Vinderen blev Marlene Skjødt Pedersen, der vandt med kagen ’En lille en til kaffen’. Og selv om det er konditorkunst af højeste rang, så kan du selv lave kagen i dit eget køkken.
Udgangspunktet for Malene Skjødt Pedersens kage er nemlig, at den er lavet af råvarer som alle kan få fat i.
Få opskriften på vinder-kagen her
”Jeg havde på forhånd besluttet, at kagen ikke skulle indeholde frugt. Alt vi har på hylderne indeholder enten ene form for marmelade, kompot eller fromage baseret på frugt. Og så skulle ingredienserne være let tilgængelige. Altså noget de fleste enten har i deres bageri, eller som kan købes i ethvert supermarked i Danmark. Den skulle være enkel og let at lave,” forklarer Malene, der til daglig arbejder hos Munkegårdens Bageri i Ringsted.
2. pladsen gik til Magnus Vestergaard fra Conditori La Glace med kagen ’Blåbær Genskær’ og på 3. pladsen kom Andreas Mulinacci Due fra Farumhus Konditori med kagen ’Tossejordbær’. Det er 27. gang at prisen for årets kage uddeles.
Få opskriften på vinder-kagen her