-
Ekspert: ”Flere og flere af os ønsker at tro på mere end det, der kan bevises”
-
Farvepsykolog: ”Alle er født med personlige farver, det er ligesom med stjernetegn”
-
Her er seks effektive øvelser, der udvikler dine spirituelle evner
-
Sådan skal du reagere, hvis dit barn ser, føler eller hører åndeverdenen
-
Manifester dit drømmeliv – 7 tips, der får dig i gang
-
Kulde, lugt eller lyde? Her er 8 tegn på, at du bliver besøgt af en ånd
-
Er du bange for spøgelser? Her er 5 tips til at blive venner med åndeverdenen
-
Brug krystaller til at rense dit hjem - sådan gør du
Kylling-pastasalat
Næringsindhold
- Energi pr. person:396 Kcal
- Fedt:16 %
- Protein:28 %
- Kulhydrat:56 %
4
Ingredienser
- 300 g kyllingefilet
- 200 g fuldkornspenne eller anden pasta
- 400 g gulerod
- ½ spidskål
- 1 bdt. forårsløg.
- Dressing:
- 100 g græsk yoghurt
- 1 dl kærnemælk
- 2 spsk klippet purløg
- salt, peber.
- Drys:
- Purløg eller kørvel.
Sådan gør du
- Kog kødet 12 minutter i letsaltet vand og læg det til afkøling.
- Kog pastaen al dente som anvist og skyl godt i koldt vand.
- Skræl gulerødderne og skær i kvarte på langs.
- Snit spidskålen og forårsløgene.
- Bland grøntsagerne med pasta og kylling plukket i mindre stykker.
- Blend yoghurt, kærnemælk og purløg,, til dressingen er grøn og skummende. Smag til med salt og peber.
- Drys salaten med krydderurter og servér med dressing.