-
Guide: 10 ting, du skal vide om krystaller
-
Tarotkort for begyndere – 3 enkle spredninger, du kan prøve
-
Hvad repræsenterer de 12 astrologiske huse? Bliv klogere her
-
Guide: Sådan læser du din aura
-
Ekspert: ”Flere og flere af os ønsker at tro på mere end det, der kan bevises”
-
Farvepsykolog: ”Alle er født med personlige farver, det er ligesom med stjernetegn”
-
Her er seks effektive øvelser, der udvikler dine spirituelle evner
-
Sådan skal du reagere, hvis dit barn ser, føler eller hører åndeverdenen
Kyllingedeller med citrongræs
Hver pande – sine deller! Den traditionelle svinedelle holder altid, men en skarp konkurrent til den elskede klassiker er disse kyllingefrikadeller.
Udfordringen med kyllingefars er at få det til at smage af noget, og da jeg elsker det asiatiske køkken, har jeg valgt at spække dem med bl.a. citrongræs, limeblade og kokosmælk, som alle er super gode smagsgivere.
Så på med forklædet, varm panden op og vær parat til at give dine svinedeller kamp til stregen!
2-3 personer
250 g hakket kylling
salt og peber
2 spsk. citrongræs
2 forårsløg
1 rød peber
½ frisk rød chili
2 kaffir-limeblade
1 dl rasp (gerne pankorasp)
1 æg
2 dl kokosmælk
olie til stegning
1. Rør kødet med salt og peber.
2. Kom citrongræs, forårsløg, peberfrugt og chili i en blender og hak det fint. Bland det med farsen.
3. Tilsæt smuldrede limeblade, rasp, æg og kokosmælk og lad farsen hvile i køleskabet i en halv times tid.
4. Form farsen til små frikadeller og steg dem på en pande i ca. 5 min. på hver side.
Tip: Pankorasp er små, sprøde flager, der ofte bruges i det asiatiske køkken. De fås da også i asiatiske supermarkeder og i større velassorterede supermarkeder.