Kyllingesalat med agurk, avocado og kapers

Kyllingesalat med agurk, avocado og kapers

(2 personer som et let aftensmåltid eller 4 personer som forret/let frokost)

Ingredienser

  • Arbejdstid: min.
  • Kogetid: 10 min.
  • Ikke fryse-egnet
  • Ingredienser:
  • 1 gulerod
  • 1 stilk bladselleri
  • ½ løg
  • ½ tsk hel sort peber
  • ½ tsk salt
  • 2 stk. kyllingebryst
  • Dressing:
  • 1 tsk dijonsennep
  • 1 spsk citronsaft
  • 2 spsk jomfruolivenolie
  • 1 spsk saltede kapers
  • salt og peber
  • Salat:
  • ½-1 agurk
  • 1-2 avocado (skiver)
  • 1 lille rødløg (tynde skiver)
  • grøn salat
  • Tilbehør:
  • brød

  1. Kom urter og krydderieri en lille gryde og tilsæt ½ l vand. Giv det et opkog og skru ned for varmen. Læg kyllingekødet i gryden og lad det simre 8 min.
  2. Tag gryden af varmen, læg låg på og lad dettrække 8-12 min.
  3. Tag kødet op og lad det afkøle. Riv det i mundrette stykker.
  4. Pisk en dressing sammenaf sennep, citronsaft,olivenolie og skylledekapers. Krydr med (salt og) friskkværnet sort peber.
  5. Vask agurken, halver den på langs og skrab kernerne ud. Skær den i skiver og vend den i dressingen sammen med kyllingestykker, avocado og rødløg.
  6. Anret på skyllede salatblademed brød til elleranret salaten på (ristet) brød.