-
Manifester dit drømmeliv – 7 tips, der får dig i gang
-
Kulde, lugt eller lyde? Her er 8 tegn på, at du bliver besøgt af en ånd
-
Er du bange for spøgelser? Her er 5 tips til at blive venner med åndeverdenen
-
Brug krystaller til at rense dit hjem - sådan gør du
-
Føler du en særlig forbindelse til et dyr? Her er 10 kraftdyr, og hvad de vil fortælle dig
-
Sommerfugle kan være et tegn fra den åndelige verden – her er, hvad de betyder
-
Mangler du ro i hverdagen? Her er 5 meditationer, du kan prøve
-
Modtager du tegn fra den åndelige verden? Sådan tolker du farver, dyr, tal og tarotkort
Teboller med chokolade fra Emmerys
Uhm! De bløde teboller med chokolade fra Emmerys kan man blive afhængig af. Heldigvis kan du selv bage dem efter opskriften her.
TEBOLLER MED CHOKOLADE
(ca. 12 stk)
35 g gær
Ca. 2,5 dl lunkent vand
1 tsk. salt
65 g rørsukker
1 æg str. L
550 g. hvedemel
60 g blødt smør
Annonce
100 g. hakket mørk chokolade
1 pisket æg til pensling
1. Rør gæren ud i vandet. Tilsæt salt, sukker og æg, og rør melet i lidt ad gangen. Dejen skal være klistret men fast.
2. Rør smørret i, og evt. lidt mere mel, hvis dejen er for klistret. Rør chokoladen i til sidst.
3. Rul forsigtigt dejen til små boller, og lad dem hæve i ca. 1 time til dobbelt størrelse. Pensl bollerne med pisket æg. Bag bollerne ved 200 grader i ca. 9 min, til de er flotte og gyldne på toppen.
► SE OGSÅ: Emmerys hvide brownies
► SE OGSÅ: Chokolade-nøddebrownie
► SE OGSÅ: Snickers-haps