-
“Forræder”-deltagere afslører: Vild timeløn
-
Deltagere revser “Forræder”-slottet: Så ulækkert er det
-
Nervesystemet på overarbejde: Jeg sked i bukserne
-
Fik særlig støtte fra Victor Lander: Sådan er forholdet i dag
-
Eva Jin: ”Jeg valgte at følge min mavefornemmelse, hvilket man aldrig skal gøre”
-
Efter voldsomt "Forræder"-exit: Blev grebet af psykolog
-
Ærlige Tine Aurvig-Huggenberger åbner op: Min søn sidder i fængsel
-
“Forræder” eller portvinsklub: Deltagerne drak fra morgenstunden
-
Det så du ikke i “Forræder”: Marie måtte trække sig
-
En clairvoyant forudså en stor ændring i Line Kirstens liv – og endte med at få ret
-
82 år, body age 65: Helge Adam Møller lever livet i overhalingsbanen
-
Havshen afslører: Takkede nej til "Forræder"

Laks med grillet squash
Der er intet om sommeren som grillmad. Her i form af laks med grillet squash.
Ingredienser
- Arbejdstid: 20 min.
- Koge/stegetid: 16 min.
- 250-300 g laksefilet
- 1-2 squash
- 400 g olivenolie
- nye kartofler
- 1 bæger Skovgaards aioli (hvidløgsmayo, fås bl.a. i Føtex)
- salt og peber
- Skrub kartoflerne rene og kog dem i letsaltet vand 8 min. Lad dem trække yderligere 8 min. under låg og hæld så vandet af dem. Vask squashene og skær dem i skiver på langs.
- Pensl laks og squash med olivenolie og drys med salt og peber.
- Steg dem på en varm grill ca. 4 min. på hver side. Server med kogte kartofler og aioli.