Laks med kålsalat
Stegt laks er nem mad, og sammen med den sprøde kålsalat er det også utroligt velsmagende. Server laksen og kålen med orientalske fladbrød og eventuelt en skål ris.
Stegt laks er nem mad, og sammen med den sprøde kålsalat er det også utroligt velsmagende. Server laksen og kålen med orientalske fladbrød og eventuelt en skål ris.
Tilberedningstid: ca. 30 minutter
(4 pers.)
½ kålhoved
200 g mange tout ærter
50 g wasabiærter
Dressing:
3 spsk. mayonnaise
3 spsk. sesamolie
saft af 1 lime
3 tsk. friskrevet ingefær
salt og peber
4 laksefileter
1 spsk. olivenolie
1.
Fjern stokken fra kålen, snit kålen fint og blancher den i kogende vand i 1 minut. Tag kålen op, og lad den dryppe af.
2.
Snit mange tout ærterne, og vend dem med kål og wasabiærter.
3.
Rør en dressing af mayonnaise, olie, limesaft og frisk ingefær. Hæld dressingen over kålen, og krydr med salt og peber.
4.
Varm olien på en pande, og steg laksen på begge sider i ca. 5 minutter afhængig af tykkelse. Server laksen med kålsalat og brød.