-
Vidste du det? Her er Line Kirstens kendte mand
-
Dét fortyder Havshen i "Forræder"
-
Efter "Forræder"-exit: Havshens verden faldt sammen
-
Marie Watson fik en skummel besked: Sådan blev hun tilbudt “Forræder”
-
Her er Signe Kraghs private kærlighed
-
Så meget får deltagerne i løn for at være med i "Forræder"
-
Emil Lange skal giftes
-
WHAT! Aldrig sket før i "Forræder"
-
Efter "Forræder"-exit: Lise-Lotte valgte at blive
-
Her er Nicky Andersens kendte kæreste
-
Lise-Lotte Lohmann om tæt "Forræder"-venskab: Vi dør af grin
-
Ali afslører overraskende relation i “Forræder”: Han blev som en far for mig

Lammeculotte med ovnbagte rødder med karry, spidskommen, æble og smør
4
Ingredienser
- 1 lammeculotte
- 1 spsk karry
- 1 spsk spidskommen, stødt
- 2 løg skåret i kvarter
- 1 stort dansk madæble skåret groft
- 1 sød kartoffel skåret i grove skiver
- ½ knoldselleri, skåret i grove stykker
- saft af en citron
- 50 g smør
- havsalt.
Sådan gør du
- Rids lammeculotten i fedtet og kom halvdelen af krydderierne på – brug gerne dine fingre, så du kan gnubbe alle de dejlige sager godt ind. Læg den i et stort ildfast fad og fordel alle grøntsagerne rundt om culotten. Drys med resten med resten af krydderierne og fordel smørret i små stykker på alle grøntsagerne. Kom citron over og sæt fadet i en varm ovn på 180 grader i ca. 1 time.
- Spis en frisk salat til og du har et fantastisk måltid.