-
Mistede sin Game Boy: Ali fik tildelt støttepædagog på “Forræder”-slottet
-
“Forræder”-deltagere afslører: Vild timeløn
-
Deltagere revser “Forræder”-slottet: Så ulækkert er det
-
Nervesystemet på overarbejde: Jeg sked i bukserne
-
Fik særlig støtte fra Victor Lander: Sådan er forholdet i dag
-
Eva Jin: ”Jeg valgte at følge min mavefornemmelse, hvilket man aldrig skal gøre”
-
Efter voldsomt "Forræder"-exit: Blev grebet af psykolog
-
Ærlige Tine Aurvig-Huggenberger åbner op: Min søn sidder i fængsel
-
“Forræder” eller portvinsklub: Deltagerne drak fra morgenstunden
-
Det så du ikke i “Forræder”: Marie måtte trække sig
-
En clairvoyant forudså en stor ændring i Line Kirstens liv – og endte med at få ret
-
82 år, body age 65: Helge Adam Møller lever livet i overhalingsbanen
Lammesteaks med citron-kikærtemos
Kikærtemosen indeholder godt med protein, og kan sagtens bruges til andre slags kød eller alene i sandwich.
Ingredienser
- 5 g DDV plante 70 til stegning
- 85 g lammesteak
- salt og peber
- 100 g persillerod
- 100 g kikærter (dåse)
- 1 fed hvidløg
- 15 g citronolie
- skal og saft af 1 citron (økologisk)
- salt og peber
- frisk mynte
Sådan gør du:
- Varm en lille pande op med fedtstoffet. Steg kødet ved høj varme. Det skal have en god stegeskorpe, men stadig være rosa i midten. Krydr med salt og peber. Skræl persilleroden, og skær den i små tern. Kog den mør i usaltet vand. Mos den kogte persillerod med kikærter, presset hvidløg og citronolie (blend det eventuelt i en minihakker). Smag mosen til med reven citronskal og citronsaft samt salt og peber. Anret kødet med mosen og pynt med frisk mynte
- Kalorier 446 kcal
- Protein 25 g (22 procent)
- Kulhydrat 27 g (23 procent)
- Fedt 28 g (55 procent)
- Kostfibre 10 g
- Vil du gerne tabe dig? Tilmeld dig ALT for damernes Slankeklub