Lammesteaks med citron-kikærtemos
Kikærtemosen indeholder godt med protein, og kan sagtens bruges til andre slags kød eller alene i sandwich.
Ingredienser
- 5 g DDV plante 70 til stegning
- 85 g lammesteak
- salt og peber
- 100 g persillerod
- 100 g kikærter (dåse)
- 1 fed hvidløg
- 15 g citronolie
- skal og saft af 1 citron (økologisk)
- salt og peber
- frisk mynte
Sådan gør du:
- Varm en lille pande op med fedtstoffet. Steg kødet ved høj varme. Det skal have en god stegeskorpe, men stadig være rosa i midten. Krydr med salt og peber. Skræl persilleroden, og skær den i små tern. Kog den mør i usaltet vand. Mos den kogte persillerod med kikærter, presset hvidløg og citronolie (blend det eventuelt i en minihakker). Smag mosen til med reven citronskal og citronsaft samt salt og peber. Anret kødet med mosen og pynt med frisk mynte
- Kalorier 446 kcal
- Protein 25 g (22 procent)
- Kulhydrat 27 g (23 procent)
- Fedt 28 g (55 procent)
- Kostfibre 10 g
- Vil du gerne tabe dig? Tilmeld dig ALT for damernes Slankeklub