Langtidsbagt lammebryst
1 lammebryst af ca. 1 kg.
timian, grofthakket
salt.
2 dage før:
Drys brystet med salt og timian. Pak det godt ind i film, og lad det stå natten over – omkring 10 timer.
Annonse
Dagen før.
Pak brystet ud og skyl det godt under rindende vand.
Pak det derefter igen godt ind i film og derefter i stanniol. Kom pakken i ovnen, og bag brystet på så lav en grad, som ovnen tillader (optimalt omkring 80 grader ) og ikke højere, da filmen ellers vil smelte.
Bag brystet i omkring 15-20 timer.
TIP
Det er en god idé at tilberede lammet i god tid, så brystet har mulighed for at komme i køleskabet natten over.
“Bestil lammet i god tid og få din slagter til at skære det fra benet.”
Annonse
Nøgleord i denne artikel: Lammebryst, brystet, slagter, gæstemenu, langtidsbagt.