Langtidsbagt lammebryst

Langtidsbagt lammebryst

1 lammebryst af ca. 1 kg.

timian, grofthakket

salt.

2 dage før:

Drys brystet med salt og timian. Pak det godt ind i film, og lad det stå natten over – omkring 10 timer.

Dagen før.

Pak brystet ud og skyl det godt under rindende vand.

Pak det derefter igen godt ind i film og derefter i stanniol. Kom pakken i ovnen, og bag brystet på så lav en grad, som ovnen tillader (optimalt omkring 80 grader ) og ikke højere, da filmen ellers vil smelte.

Bag brystet i omkring 15-20 timer.

TIP

Det er en god idé at tilberede lammet i god tid, så brystet har mulighed for at komme i køleskabet natten over.

“Bestil lammet i god tid og få din slagter til at skære det fra benet.”

Nøgleord i denne artikel: Lammebryst, brystet, slagter, gæstemenu, langtidsbagt.

Fakta