Macarons med fyld af champagne og mørk chokolade
1. Bland vanilje, mandelmel, flor-sukker og æggehvider godt sammen.
2. Kog sukker og vand sammen i en tykbundet gryde til 113 grader (dette kræver et termometer).
3. Pisk æggehvider og sukker til en let marengs.
4. Når siruppen er 113 grader, hældes den forsigtigt over marengsen, og det hele piskes, til massen har stuetemperatur.
5. Vend derefter mandelmassen forsigtigt i. Kom massen i en pose, og sprøjt dejen ud i størrelser svarende til en femkrone.
5. Vend derefter mandelmassen forsigtigt i. Kom massen i en pose, og sprøjt dejen ud i størrelser svarende til en femkrone.
7. Bring fløden i kog.
8. Smelt chokoladen over et vandbad, og bland den varme fløde i chokoladen.
9. Lad cremen afkøle, til den har stuetemperatur. Blend derefter smørret i, og afslut med at til-sætte champagne. Kom cremen i en sprøjtepose, og stil den i køleskabet til næste dag.
10. Tag to macarons-bunde, og læg sammen men en smule fyld og server.