Macarons med fyld af champagne og mørk chokolade

Macarons med fyld af champagne og mørk chokolade

Macarons med fyld af champagne og mørk chokolade

1. Bland vanilje, mandelmel, flor-sukker og æggehvider godt sammen.

Macarons med fyld af champagne og mørk chokolade

2. Kog sukker og vand sammen i en tykbundet gryde til 113 grader (dette kræver et termometer).

Macarons med fyld af champagne og mørk chokolade

3. Pisk æggehvider og sukker til en let marengs.

Macarons med fyld af champagne og mørk chokolade

4. Når siruppen er 113 grader, hældes den forsigtigt over marengsen, og det hele piskes, til massen har stuetemperatur.

Macarons med fyld af champagne og mørk chokolade

5. Vend derefter mandelmassen forsigtigt i. Kom massen i en pose, og sprøjt dejen ud i størrelser svarende til en femkrone.

Macarons med fyld af champagne og mørk chokolade

5. Vend derefter mandelmassen forsigtigt i. Kom massen i en pose, og sprøjt dejen ud i størrelser svarende til en femkrone.

Macarons med fyld af champagne og mørk chokolade

7. Bring fløden i kog.

Macarons med fyld af champagne og mørk chokolade

8. Smelt chokoladen over et vandbad, og bland den varme fløde i chokoladen.

Macarons med fyld af champagne og mørk chokolade

9. Lad cremen afkøle, til den har stuetemperatur. Blend derefter smørret i, og afslut med at til-sætte champagne. Kom cremen i en sprøjtepose, og stil den i køleskabet til næste dag.

Macarons med fyld af champagne og mørk chokolade

10. Tag to macarons-bunde, og læg sammen men en smule fyld og server.

Fakta