Madskribent Mira Arkins livret: Grillede jomfruhummere

Madskribent Mira Arkins livret: Grillede jomfruhummere

Grillede jomfruhummere

4 personer

Tid: Ca. 10 min.

16-24 hele jomfruhummere

½ dl. olivenolie

1 håndfuld blandet kørvel, persille og purløg

1 fed hvidløg

Salt og sort peber.

Flæk jomfruhummerne med en stor kniv, og fjern tarmen. Læg hummerne side om side i en bradepande med skærefladen opad.

Hak krydderurterne, og bland med olivenolie og knust hvidløg.Pensl hummernes halekød med blandingen og drys med salt og sort peber.

Grill i ovnen i ca. 5 minutter og spis øjeblikkeligt. Skallerne kan du gemme og koge en god fond eller bisque af.

Få mere inspiration på

»Miraarkin.dk

Om Mira Arkin:

Mira Arkin, 34 år, madskribent. Bor på Frederiksberg med kæresten Peter. Uddannet jurist fra Århus Universitet, men følger i dag sin passion for mad