Marcipan/sveske-roulade

Marcipan/sveske-roulade

(1 roulade eller ca. 30 stk. konfekt)

Ingredienser

  • Arbejdstid: 30-45 min.
  • Trækketid: 20 min.
  • Ikke fryse-egnet
  • 8-10 bløde svesker (125 g)
  • 1-2 spsk cognac (eller likør)
  • evt. 50 g syltet ingefær (finthakket)
  • 200 g marcipan
  • Pynt:
  • evt. 100 g mørk chokolade
  • evt. 25 g kandiseret ingefær

  1. Udsten sveskerne, hak dem med en kniv og bland dem med cognac. Lad dem trække i 20 min. og tilsæt evt. ingefær.
  2. Rul marcipanen ud til et rektangel (ca. 15 x 25 cm) mellem to stykker plastfilm. Smør sveskeblandingen på marcipanenog rul det sammensom en roulade.
  3. Overtræk evt. med smeltet chokolade og pynt evt. med kandiseret ingefær.
  4. Servér rouladen i skiver.