-
Nervesystemet på overarbejde: Jeg sked i bukserne
-
Fik særlig støtte fra Victor Lander: Sådan er forholdet i dag
-
Eva Jin: ”Jeg valgte at følge min mavefornemmelse, hvilket man aldrig skal gøre”
-
Efter voldsomt "Forræder"-exit: Blev grebet af psykolog
-
Ærlige Tine Aurvig-Huggenberger åbner op: Min søn sidder i fængsel
-
“Forræder” eller portvinsklub: Deltagerne drak fra morgenstunden
-
Det så du ikke i “Forræder”: Marie måtte trække sig
-
En clairvoyant forudså en stor ændring i Line Kirstens liv – og endte med at få ret
-
82 år, body age 65: Helge Adam Møller lever livet i overhalingsbanen
-
Havshen afslører: Takkede nej til "Forræder"
-
7 ting, du (måske) ikke vidste om André Babikian
-
Victor Lander havde pakket noget helt særligt i sin kuffert til “Forræder”

Marengs med lakrids og tranebær
Skønne marengs med lakridssmag og tørrede tranebær i midten.
15-20 stk.
Ingredienser
- Arbejdstid: 20 min.
- Bagetid: ca. 1 time
- ca. 3 æggehvider (100 g)
- 200 g flormelis
- 1 1⁄2 spsk rå lakridspulver
- 2 spsk tørrede tranebær
- Pisk æggehvider og sukker til skum. Smag til med lakridspulver og put halvdelen af tranebærrene i.
- Kom masseni en sprøjteposemed en glat spids. Lav hjerter af to ”dråber”og sæt et bær i midten.
- Bag dem ca. 1 time ien 90-100 grader varm ovn. Afkøles på bageristog opbevares tørt.