-
Farvepsykolog: ”Alle er født med personlige farver, det er ligesom med stjernetegn”
-
Her er seks effektive øvelser, der udvikler dine spirituelle evner
-
Sådan skal du reagere, hvis dit barn ser, føler eller hører åndeverdenen
-
Manifester dit drømmeliv – 7 tips, der får dig i gang
-
Kulde, lugt eller lyde? Her er 8 tegn på, at du bliver besøgt af en ånd
-
Er du bange for spøgelser? Her er 5 tips til at blive venner med åndeverdenen
-
Brug krystaller til at rense dit hjem - sådan gør du
-
Føler du en særlig forbindelse til et dyr? Her er 10 kraftdyr, og hvad de vil fortælle dig
Marineret blomkål
Frisk marineret blomkål med edamamebønner og purløg. En ret der smager af forår.
1
Ingredienser
- ½ blomkålshoved
- Dressing:
- saft af ½ citron
- 1 tsk shoyu (japansk soya)
- 1 tsk sennep
- 1 spsk olivenolie
- 40 g edamamebønner
- 1 bundt purløg
Sådan gør du
- Del blomkål i store buketter, og kog den i en smule vand med lidt salt ½ minut, så den stadig er sprød.
- Rør citron, shoyu og sennep sammen i en skål. Rør olie i ganske lidt ad gangen, så dressingen ikke skiller, hæld den over blomkålen, og drys edamamebønner og purløg over.
PRØV OGSÅ: Blomkål med yoghurt og dildolie
PRØV OGSÅ: Salat med røget laks og blomkål
PRØV OGSÅ: Ristede blomkål med parmesan og rugbrød