Medisterpølse med brunkål

Medisterpølse med brunkål

God gammeldaws middagsmad til en kold vinteraften. Kan serveres med god sennep til.

2 personer

Ingredienser

  • 120 g medisterpølse
  • 1 tsk DDV plante 70 til stegning
  • Brunkål
  • 400 g hvidkål
  • 1 dl vand
  • 1 tsk bouillonpulver
  • Multisød
  • 1 tsk naturlig karamelaroma (kan udelades)
  • eventuelt lidt kulør
  • salt & peber

  1. Snit hvidkålen. Kom vand, bouillonpulver, Multisød og karamelaroma i en grydeog tilsæt den snittede kål.
  2. Lad herefter brun-kålen stege i ca 30 til 45 minutter. Hvis det ønskes, kan der tilsættes lidt vand, hvis det er for tørt og lidt kulør, hvis man ønsker at brunkålen skal være mørkere i farven.
  3. Smag til med salt og peber samt eventuelt mere Multisød og aroma.
  4. Steg medisteren i fedtstoffet på en varm pande, til den er gylden og gennemstegt.
  5. Server den stegte medisterpølse sammen med brunkålen.