-
“Forræder”-deltagere afslører: Vild timeløn
-
Deltagere revser “Forræder”-slottet: Så ulækkert er det
-
Nervesystemet på overarbejde: Jeg sked i bukserne
-
Fik særlig støtte fra Victor Lander: Sådan er forholdet i dag
-
Eva Jin: ”Jeg valgte at følge min mavefornemmelse, hvilket man aldrig skal gøre”
-
Efter voldsomt "Forræder"-exit: Blev grebet af psykolog
-
Ærlige Tine Aurvig-Huggenberger åbner op: Min søn sidder i fængsel
-
“Forræder” eller portvinsklub: Deltagerne drak fra morgenstunden
-
Det så du ikke i “Forræder”: Marie måtte trække sig
-
En clairvoyant forudså en stor ændring i Line Kirstens liv – og endte med at få ret
-
82 år, body age 65: Helge Adam Møller lever livet i overhalingsbanen
-
Havshen afslører: Takkede nej til "Forræder"

Medisterpølse med brunkål
God gammeldaws middagsmad til en kold vinteraften. Kan serveres med god sennep til.
2 personer
Ingredienser
- 120 g medisterpølse
- 1 tsk DDV plante 70 til stegning
- Brunkål
- 400 g hvidkål
- 1 dl vand
- 1 tsk bouillonpulver
- Multisød
- 1 tsk naturlig karamelaroma (kan udelades)
- eventuelt lidt kulør
- salt & peber
- Snit hvidkålen. Kom vand, bouillonpulver, Multisød og karamelaroma i en grydeog tilsæt den snittede kål.
- Lad herefter brun-kålen stege i ca 30 til 45 minutter. Hvis det ønskes, kan der tilsættes lidt vand, hvis det er for tørt og lidt kulør, hvis man ønsker at brunkålen skal være mørkere i farven.
- Smag til med salt og peber samt eventuelt mere Multisød og aroma.
- Steg medisteren i fedtstoffet på en varm pande, til den er gylden og gennemstegt.
- Server den stegte medisterpølse sammen med brunkålen.