Mexicanske frikadeller

Krydrede mexicanske frikadeller

Krydrede deller med smagfuld sovs.

2 personer

Ingredienser

  • Arbejdstid: 25 min.
  • Kogetid: 20 min.
  • Fryse-egnet
  • 200 g hakket oksekød
  • 2 spsk mel
  • 1 lille æg
  • 1 fed knust hvidløg
  • ½ revet løg
  • ½ tsk oregano
  • ½ tsk salt
  • ¼ tsk kværnet peber
  • Sovs:
  • ½ løg
  • 1 fed hvidløg
  • ½ spsk olie
  • 1 tsk stødt chili
  • ½ tsk stødt spidskommen
  • ½ tsk oregano
  • 1 brik purerede tomater (400 g)
  • Tilbehør: ris eller
  • tortillaer og grønsager

  1. Begynd med sovsen: Svits finthakket løg og hvidløg i en gryde med olie. Tilsæt krydderier og tomater og lad sovsen simre 10 min.
  2. Rør kødet sammen med de øvrige ingredienser og form farsen til små kødboller.
  3. Læg dem i sovsen én ad gangen og lad dem simre ca. 10 min.
  4. Servér med kogte ris eller tortillaer og grønsager.