Krydrede mexicanske frikadeller
Krydrede deller med smagfuld sovs.
2 personer
Ingredienser
- Arbejdstid: 25 min.
- Kogetid: 20 min.
- Fryse-egnet
- 200 g hakket oksekød
- 2 spsk mel
- 1 lille æg
- 1 fed knust hvidløg
- ½ revet løg
- ½ tsk oregano
- ½ tsk salt
- ¼ tsk kværnet peber
- Sovs:
- ½ løg
- 1 fed hvidløg
- ½ spsk olie
- 1 tsk stødt chili
- ½ tsk stødt spidskommen
- ½ tsk oregano
- 1 brik purerede tomater (400 g)
- Tilbehør: ris eller
- tortillaer og grønsager
- Begynd med sovsen: Svits finthakket løg og hvidløg i en gryde med olie. Tilsæt krydderier og tomater og lad sovsen simre 10 min.
- Rør kødet sammen med de øvrige ingredienser og form farsen til små kødboller.
- Læg dem i sovsen én ad gangen og lad dem simre ca. 10 min.
- Servér med kogte ris eller tortillaer og grønsager.