Mmmmysli
Knasende mysli med hindbær og chokolade
Derfor prøvede jeg forleden at lave min egen mysli med lige præcis de ingredienser, som jeg holder allermest af.
Og det er jo nærmest rørende enkelt, og tager kun få øjeblikke! Ingredienserne udskifter du bare efter dine smagsløg.
150 g mysli
100 g havregryn
30 g mandler
2 spsk. flydende honning
1 spsk. frysetørrede hindbær
1 spsk. mørk chokolade eller kakaonibs
1. Kom havregryn og hakkede mandler på en tør og varm pande og rist det gyldent. Rør rundt undervejs, så det ikke brænder på.
2. Tilsæt honning og rør rundt.
3. Tag panden af varmen og lad blandingen køle helt af. Rør den igennem, så den brydes lidt op.
4. Bland hindbær og hakket mørk chokolade eller kakaonibs i myslien. Opbevar den i en lufttæt beholder.
Tip: Kakaonibs kan købes i bl.a. helsekostbutikker.