Billede 1 - Mørbrad med kantareller

Mørbrad med kantareller



Kalorier 486 kcal
Protein 48 g 38%
Kulhydrat 42 g 33%br>Fedt 16 g 29%
Kostfibre 7 g

(1 person)

Ingredienser

  • 170 g svinemørbrad (afpudset, mindre stykker)
  • 10 g DDV-plante 70 (til stegning)
  • 25 g løg (hakket)
  • 2 fed hvidløg (hakket)
  • en kvist timian
  • 175 g kantareller (rensede)
  • 1 dl minimælk
  • 1 tsk bouillonpulver
  • 1 tsk maizenamel
  • salt og peber
  • Tilbehør:
  • 100 g kogte kartofler
  • finthakket persille

SÅDAN GØR DU

  1. Varm en dyb stegepande op med fedtstoffet og brun kødet heri.
  2. Tilsæt løg, hvidløg og timian. Steg i yderligere et par min. og tilsæt kantarellerne.
  3. Fortsæt stegningen på høj varme i et par min. mere.
  4. Skru ned for varmen og lad det simre i ca. 15 min.
  5. Ryst mælk, bouillonpulver og maizenamelsammen og jævn retten hermed.
  6. Smag til med salt ogpeber. Virker det lidt for tørt, kan der tilsættes en smule vand.
  7. Servér retten med kartofler og drys med persille.
  8. Opskriften er fra Vægtkonsulenternes bog "Spis dig slank - naturligvis".