-
Rasmus' hårde tid på "Forræder"-slottet: Blev en anden
-
"Forræder"-Rasmus afslører: Ét mord var værre end alle de andre
-
Ikke set på tv: Rasmus afslører detaljer om konklavet
-
”De forstod slet ikke, at jeg ikke ville arbejde 60 dage uden løn”
-
“Forræder”-Stefan afslører: Har fået en udenlandsk flirt
-
Vidste du det? Her er Line Kirstens kendte mand
-
Dét fortyder Havshen i "Forræder"
-
Efter "Forræder"-exit: Havshens verden faldt sammen
-
Marie Watson fik en skummel besked: Sådan blev hun tilbudt “Forræder”
-
Her er Signe Kraghs private kærlighed
-
Så meget får deltagerne i løn for at være med i "Forræder"
-
Emil Lange skal giftes

Mørbrad med kantareller
Kalorier 486 kcal
Protein 48 g 38%
Kulhydrat 42 g 33%br>Fedt 16 g 29%
Kostfibre 7 g
(1 person)
Ingredienser
- 170 g svinemørbrad (afpudset, mindre stykker)
- 10 g DDV-plante 70 (til stegning)
- 25 g løg (hakket)
- 2 fed hvidløg (hakket)
- en kvist timian
- 175 g kantareller (rensede)
- 1 dl minimælk
- 1 tsk bouillonpulver
- 1 tsk maizenamel
- salt og peber
- Tilbehør:
- 100 g kogte kartofler
- finthakket persille
SÅDAN GØR DU
- Varm en dyb stegepande op med fedtstoffet og brun kødet heri.
- Tilsæt løg, hvidløg og timian. Steg i yderligere et par min. og tilsæt kantarellerne.
- Fortsæt stegningen på høj varme i et par min. mere.
- Skru ned for varmen og lad det simre i ca. 15 min.
- Ryst mælk, bouillonpulver og maizenamelsammen og jævn retten hermed.
- Smag til med salt ogpeber. Virker det lidt for tørt, kan der tilsættes en smule vand.
- Servér retten med kartofler og drys med persille.
- Opskriften er fra Vægtkonsulenternes bog "Spis dig slank - naturligvis".