Muffins med chokolade og peanuts
De luftige muffins med rødder i USA er en dejlig kage, som alle kan lide. Disse muffins er bagt med chokolade og peanuts, og er toppet med en cremet frosting.
12-14 stk.
Ingredienser
- 150 g blødt smør
 - 150 g sukker
 - 2 æg
 - 1 dl mælk
 - 250 g hvedemel
 - 1½ tsk. bagepulver
 - 50 g peanuts
 - 75 g mælkechokolade
 - 2 spsk. kakaopulver
 
Frosting:
- 25 g blødt smør
 - 100 g flødeost naturel
 - 250 g flormelis
 
Pynt:
- 12-14 hindbær
 - 50 g høvlet mælkechokolade
 - mynte
 
Sådan gør du:
- Muffins: Pisk smør og sukker sammen. Pisk et æg i ad gangen. Rør mælk, hvedemel og bagepulver i.
 - Hak peanuts og chokolade groft. Bland peanuts, chokolade og kakao pulver i dejen.
 - Kom dejen i 12-14 muffinforme. Bag dem ca. 25 min. ved 175 grader på midterste ovnribbe. Afkøl dem.
 - Frosting: Pisk smør og flødeost luftigt med en håndmikser. Pisk flormelis i lidt ad gangen.
 - Smør frostingen på kagerne, og pynt med hindbær, chokolade og mynte.