-
Guide: Sådan læser du din aura
-
Ekspert: ”Flere og flere af os ønsker at tro på mere end det, der kan bevises”
-
Farvepsykolog: ”Alle er født med personlige farver, det er ligesom med stjernetegn”
-
Her er seks effektive øvelser, der udvikler dine spirituelle evner
-
Sådan skal du reagere, hvis dit barn ser, føler eller hører åndeverdenen
-
Manifester dit drømmeliv – 7 tips, der får dig i gang
-
Kulde, lugt eller lyde? Her er 8 tegn på, at du bliver besøgt af en ånd
-
Er du bange for spøgelser? Her er 5 tips til at blive venner med åndeverdenen
Muffins med chokolade og peanuts
De luftige muffins med rødder i USA er en dejlig kage, som alle kan lide. Disse muffins er bagt med chokolade og peanuts, og er toppet med en cremet frosting.
12-14 stk.
Ingredienser
- 150 g blødt smør
- 150 g sukker
- 2 æg
- 1 dl mælk
- 250 g hvedemel
- 1½ tsk. bagepulver
- 50 g peanuts
- 75 g mælkechokolade
- 2 spsk. kakaopulver
Frosting:
- 25 g blødt smør
- 100 g flødeost naturel
- 250 g flormelis
Pynt:
- 12-14 hindbær
- 50 g høvlet mælkechokolade
- mynte
Sådan gør du:
- Muffins: Pisk smør og sukker sammen. Pisk et æg i ad gangen. Rør mælk, hvedemel og bagepulver i.
- Hak peanuts og chokolade groft. Bland peanuts, chokolade og kakao pulver i dejen.
- Kom dejen i 12-14 muffinforme. Bag dem ca. 25 min. ved 175 grader på midterste ovnribbe. Afkøl dem.
- Frosting: Pisk smør og flødeost luftigt med en håndmikser. Pisk flormelis i lidt ad gangen.
- Smør frostingen på kagerne, og pynt med hindbær, chokolade og mynte.