-
Nervesystemet på overarbejde: Jeg sked i bukserne
-
Fik særlig støtte fra Victor Lander: Sådan er forholdet i dag
-
Eva Jin: ”Jeg valgte at følge min mavefornemmelse, hvilket man aldrig skal gøre”
-
Efter voldsomt "Forræder"-exit: Blev grebet af psykolog
-
Ærlige Tine Aurvig-Huggenberger åbner op: Min søn sidder i fængsel
-
“Forræder” eller portvinsklub: Deltagerne drak fra morgenstunden
-
Det så du ikke i “Forræder”: Marie måtte trække sig
-
En clairvoyant forudså en stor ændring i Line Kirstens liv – og endte med at få ret
-
82 år, body age 65: Helge Adam Møller lever livet i overhalingsbanen
-
Havshen afslører: Takkede nej til "Forræder"
-
7 ting, du (måske) ikke vidste om André Babikian
-
Victor Lander havde pakket noget helt særligt i sin kuffert til “Forræder”

Nakkefilet i gryde med græskar og marokkanske krydderier
(4 personer)
Ingredienser
- Arbejdstid: 40 min.
- Koge/stegetid: 1 time og 10 min.
- Fryse-egnet
- Ingredienser:
- 500 g nakkefilet (i store tern)
- 1+1 spsk olivenolie
- salt og peber
- 1 løg (finthakket)
- 3 fed hvidløg (finthakket)
- 10 g frisk ingefær (finthakket)
- 1 tsk stødt spidskommen
- 1 tsk paprika
- ¼ tsk stødt cayennepeber
- 1 dåse hakkede tomater
- 2 dl vand
- 1 lille græskar (500 g frugtkød)
- 50 g rosiner
- Tilbehør:
- couscous
- frisk koriander
- Brun kødet på enstegepande med olie og krydr med salt og peber.
- Steg løgeneblanke i en stegegryde med olie og tilsæt kød,hvidløg, ingefær og krydderier.
- Steg under omrøring et par min. og tilsæt tomater og vand. Lad retten simre under låg 45 min.
- Skær imens græskarret i både og skrab kernerneud. Skær skrællen af og skær frugtkødet i tern. Vend dem i gryden sammen med rosinerne og lad retten simre yderligere ca. 20 min. – til alt er mørt.
- Smag til med salt ogpeber og servér meddampet couscous (efterpakkens anvisning) og frisk koriander.