Ugemenu: Se indkøbslisten til uge 10

Ugemenu: Se indkøbslisten til uge 10

Indkøbsliste uge 10

Ugens menu

:

Mandag: Kyllingeoverlår à la mormor

Tirsdag: Græsk salat med bønner og kartofler

Onsdag: Chilibønner med krydrede oksestrimler, rucola og ris

Torsdag : Stegte ris med tigerrejer og æg, peberfrugt, bønnespirer, forårsløg

Fredag: Pastasløjfer i ricotta med svampe, skinke og valnødder

Kød og fisk:

4-6 kyllingeoverlår

400 g oksekød i strimler (wokkød)

300 g tigerrejer, pillede

200 g kogt skinke

Frugt og grønt:

250 g champignon

4 fed hvidløg

1 bakke rucola

1 peberfrugt

1 bdt forårsløg

3 chili

bakke bønnespirer

300 g gulerødder

2 løg – et rød og et alm.

1 gul eller rød peberfrugt

2 agurker

250 g cherrytomater

1 håndfuld persille

1½ kg kartofler

1 håndfuld persille.

evt. friske koriander.

Æg og mejeri

:

3 æg

Basis:

6 spsk olivenolie

2 spsk neutral olie

3 spsk soja

2 dl oksebouillon

2 tsk sukker

salt og sort peber

Andet:

100 g valnødder

500 g pastasløjfer, gerne fuldkorn

1 bæger ricotta (250 g)

frisk parmesan

6 dl ris

1 spsk sesamolie

2 tsk stødt spidskommen

1 tsk paprika

1 tsk sød chilipulver

1 lille dåse tomatkoncentrat

1 dåse flåede tomater

400 g kogte kidneybønner (eller 2 dåser)

4 spsk hvidvinseddike

150 g fetaost

3 tsk stødt koriander

1 dåse vandkastanjer.

Mandag: Kyllingeoverlår à la mormor

Opskriften får du i ALT for damerne af 10. marts 2011

Tirsdag: Græsk salat med bønner og kartofler

Opskriften får du i ALT for damerne af 10. marts 2011

Onsdag: Chilibønner med krydrede oksestrimler, rucola og ris

Opskriften får du i ALT for damerne af 10. marts 2011

Torsdag : Stegte ris med tigerrejer og æg, peberfrugt, bønnespirer, forårsløg

Opskriften får du i ALT for damerne af 10. marts 2011

Fredag: Pastasløjfer i ricotta med svampe, skinke og valnødder

Opskriften får i du i ALT for damerne af 10. marts 2011