Ugemenu: Se indkøbslisten til uge 10
Indkøbsliste uge 10
Ugens menu
:
Mandag: Kyllingeoverlår à la mormor
Tirsdag: Græsk salat med bønner og kartofler
Onsdag: Chilibønner med krydrede oksestrimler, rucola og ris
Torsdag : Stegte ris med tigerrejer og æg, peberfrugt, bønnespirer, forårsløg
Fredag: Pastasløjfer i ricotta med svampe, skinke og valnødder
Kød og fisk:
4-6 kyllingeoverlår
400 g oksekød i strimler (wokkød)
300 g tigerrejer, pillede
200 g kogt skinke
Frugt og grønt:
250 g champignon
4 fed hvidløg
1 bakke rucola
1 peberfrugt
1 bdt forårsløg
3 chili
bakke bønnespirer
300 g gulerødder
2 løg – et rød og et alm.
1 gul eller rød peberfrugt
2 agurker
250 g cherrytomater
1 håndfuld persille
1½ kg kartofler
1 håndfuld persille.
evt. friske koriander.
Æg og mejeri
:
3 æg
Basis:
6 spsk olivenolie
2 spsk neutral olie
3 spsk soja
2 dl oksebouillon
2 tsk sukker
salt og sort peber
Andet:
100 g valnødder
500 g pastasløjfer, gerne fuldkorn
1 bæger ricotta (250 g)
frisk parmesan
6 dl ris
1 spsk sesamolie
2 tsk stødt spidskommen
1 tsk paprika
1 tsk sød chilipulver
1 lille dåse tomatkoncentrat
1 dåse flåede tomater
400 g kogte kidneybønner (eller 2 dåser)
4 spsk hvidvinseddike
150 g fetaost
3 tsk stødt koriander
1 dåse vandkastanjer.
Mandag: Kyllingeoverlår à la mormor
Opskriften får du i ALT for damerne af 10. marts 2011
Tirsdag: Græsk salat med bønner og kartofler
Opskriften får du i ALT for damerne af 10. marts 2011
Onsdag: Chilibønner med krydrede oksestrimler, rucola og ris
Opskriften får du i ALT for damerne af 10. marts 2011
Torsdag : Stegte ris med tigerrejer og æg, peberfrugt, bønnespirer, forårsløg
Opskriften får du i ALT for damerne af 10. marts 2011
Fredag: Pastasløjfer i ricotta med svampe, skinke og valnødder
Opskriften får i du i ALT for damerne af 10. marts 2011