Nem hverdagsmad: Se indkøbslisten til uge 2
Indkøbsliste til madplan i ALT for damerne, uge 2
Mandag: Kylling med bagte rodfrugter
Tirsdag: Salat med plukket kylling, avocado, peberrod og sennepsdressing
Onsdag: Fiskefrikadeller med let rodfrugt-remoulade og rugbrød
Torsdag: Cannelloni med spinat, rucola og ricottafyld
Fredag: Roastbeef Tagliata (skiver af roastbeef med parmesan og rucola)
Indkøbsliste til uge 2
Kød og fisk
1 stor kylling – ca. 1800 g.
500 g rørt fiskefars
1 roastbeef, ca. 800-100 g
Grønt
1½ kg blandede rodfrugter, f.eks. pastinak, persillerod, selleri og gulerod
1 bundt purløg.
250 g blandet salat + lidt ekstra salat til fredag.
1 bakke rucola
2 avocadoer
friskhøvlet peberrod
1-2 citroner
250 g frisk spinat
1 løg
1 fed hvidløg
Basis:
olivenolie
salt og peber
sennep
kapers
mayonnaise (2 spsk)
cornichoner
karry
mel
hvid peber
muskat
rasp
Mejeri
1 bæger creme fraiche, 250 g, du bestemmer selv fedtprocenten
mælk
250 g ricotta (1 bæger)
smør
parmesan
Kolonial
groft brød til tirsdag og fredag
Rugbrød til fiskefrikadeller
1 pakke friske pastaplader
Vin til fredag:
Tretatre Rosso Salento I.g.t.
Fås i Coop (Kvickly, SuperBrugsen og Dagli’ Brugsen)
Mandag: Kylling med bagte rodfrugter
Opskriften kan ses i ALT for damerne af 13. jan. 2011
Tirsdag: Salat med plukket kylling, avocado, peberrod og sennepsdressing
Opskriften kan ses i ALT for damerne af 13. jan. 2011
Onsdag: Fiskefrikadeller med let rodfrugt-remoulade og rugbrød
Opskriften kan ses i ALT for damerne af 13. jan. 2011
Torsdag: Cannelloni med spinat, rucola og ricottafyld
Opskriften kan ses i ALT for damerne af 13. jan. 2011
Fredag: Roastbeef Tagliata (skiver af roastbeef med parmesan og rucola)
Opskriften kan ses i ALT for damerne af 13. jan. 2011