Nem hverdagsmad: Se indkøbslisten til uge 50
Indkøbsliste til madplan i ALT for damerne, uge 50
Mandag: Skinkeculotte med sød sennep og nelliker, gulerødder med ingefær og appelsin
Tirsdag: Kinesisk suppe med risnudler, sprød iceberg, ingefær og skinkekød
Onsdag: Skindstegt fisk, quinoasalat med revne gulerødder og appelsinskal
Torsdag: (Lille juleaften) Risengrød med smør og kanel (ekstra stor portion så der er til ris a la mande juleaften)
Fredag: (Juleaftensdag) Smørrebrød med røget laks og fennikel-dild ”remoulade”
Kød og fisk
1 skinkeculotte, 700-800 g
400 g rødfiskefilet m skind
175 g røget laks, filet royal
Basis
sød sennep
nelliker
smør
salt og peber
olie (oliven og evt. nøddeolie)
sennep
kanel
soja
Grønt
1 kilo gulerødder
1løg
2 øko-appelsiner
frisk ingefær
1 fed hvidløg
1 iceberg salat
1 bundt forårsløg
2 røde chilier
1 bundt dild
1 fennikel
persille
Kolonial
1½ l hønse- eller grøntsagssuppe eller bouillon
200 g risnudler
250 g quinoa
200 g grødris
Mejeri
1½ l sødmælk
4 spsk creme fraiche
4 tykke skiver rugbrød
Mandag: Skinkeculotte med sød sennep og nelliker, gulerødder med ingefær og appelsin
Opskriften kan ses i ALT for damerne af 16. dec. 2010
Tirsdag: Kinesisk suppe med risnudler, sprød iceberg, ingefær og skinkekød
Opskriften kan ses i ALT for damerne af 16. dec. 2010
Onsdag: Skindstegt fisk, quinoasalat med revne gulerødder og appelsinskal
Opskriften kan ses i ALT for damerne af 16. dec. 2010
Torsdag: (Lille juleaften) Risengrød med smør og kanel (ekstra stor portion så der er til ris a la mande juleaften)
Opskriften kan ses i ALT for damerne af 16. dec. 2010
Fredag: (Juleaftensdag) Smørrebrød med røget laks og fennikel-dild ”remoulade”
Opskriften kan ses i ALT for damerne af 16. dec. 2010