Nem hverdagsmad: Se indkøbslisten til uge 5

Nem hverdagsmad: Se indkøbslisten til uge 5

Indkøbsliste til madplan i ALT for damerne, uge 5

Mandag:

Cremede svampe og rucola med polenta

Tirsdag:

Helstegt kalkunbryst og stegt polenta med peberfrugt og rucola

Onsdag:

Bløde tacos med kalkun, spinatsalat og avocadocreme

Torsdag:

Salat med røget makrel, grønne bønner, rodfrugter og kogte æg

Fredag:

Lasagne med kalvekød og rodfrugter, timian og rosmarin

Indkøbsliste til uge 5

Kød og fisk

1 kalkunbryst (1 kg)

1 røget makrel

400 g hakket kalvekød

Grønt

500 g blandede svampe

3 løg (2 alm og 1 rød)

3 fed hvidløg

3 peberfrugter

½ bakke rucola.

150 g babyspinat

1 lime

2 avocado

800 g blandede rodfrugter, f.eks. gulerod, pastinak og selleri

100 g grønne bønner

150 g blandet salat

Mejeri

3 spsk yoghurt

9½ dl letmælk

100 g revet parmesan

¼ l piskefløde el. madlavningsfløde

25 g smør

100 g revet ost

Basis

Olivenolie

Salt og peber

1 tsk sennep

1 tsk sukker

Balsamico eddike

2 spsk æbleeddike eller hvidvinseddike

3 kviste frisk timian

2 kviste frisk rosmarin.

1 stor dåse tomatkoncentrat

3 spsk hvedemel

1 knsp revet muskatnød

evt. chili og koriander.

Andet

8 fuldkornstortillas

4 æg

300 g majsmel

250 g friske pastaplader

evt. 2 spsk rasp.

Mandag: Cremede svampe og rucola med polenta

Opskriften kan ses i ALT for damerne af 3. feb. 2011

Tirsdag: Helstegt kalkunbryst og stegt polenta med peberfrugt og rucola

Opskriften kan ses i ALT for damerne af 3. feb. 2011

Onsdag: Bløde tacos med kalkun, spinatsalat og avocadocreme

Opskriften kan ses i ALT for damerne af 3. feb. 2011

Torsdag: Salat med røget makrel, grønne bønner, rodfrugter og kogte æg

Opskriften kan ses i ALT for damerne af 3. feb. 2011

Fredag: Lasagne med kalvekød og rodfrugter, timian og rosmarin

Opskriften kan ses i ALT for damerne af 3. feb. 2011