Nem hverdagsmad: Se indkøbslisten til uge 5
Indkøbsliste til madplan i ALT for damerne, uge 5
Mandag:
Cremede svampe og rucola med polenta
Tirsdag:
Helstegt kalkunbryst og stegt polenta med peberfrugt og rucola
Onsdag:
Bløde tacos med kalkun, spinatsalat og avocadocreme
Torsdag:
Salat med røget makrel, grønne bønner, rodfrugter og kogte æg
Fredag:
Lasagne med kalvekød og rodfrugter, timian og rosmarin
Indkøbsliste til uge 5
Kød og fisk
1 kalkunbryst (1 kg)
1 røget makrel
400 g hakket kalvekød
Grønt
500 g blandede svampe
3 løg (2 alm og 1 rød)
3 fed hvidløg
3 peberfrugter
½ bakke rucola.
150 g babyspinat
1 lime
2 avocado
800 g blandede rodfrugter, f.eks. gulerod, pastinak og selleri
100 g grønne bønner
150 g blandet salat
Mejeri
3 spsk yoghurt
9½ dl letmælk
100 g revet parmesan
¼ l piskefløde el. madlavningsfløde
25 g smør
100 g revet ost
Basis
Olivenolie
Salt og peber
1 tsk sennep
1 tsk sukker
Balsamico eddike
2 spsk æbleeddike eller hvidvinseddike
3 kviste frisk timian
2 kviste frisk rosmarin.
1 stor dåse tomatkoncentrat
3 spsk hvedemel
1 knsp revet muskatnød
evt. chili og koriander.
Andet
8 fuldkornstortillas
4 æg
300 g majsmel
250 g friske pastaplader
evt. 2 spsk rasp.
Mandag: Cremede svampe og rucola med polenta
Opskriften kan ses i ALT for damerne af 3. feb. 2011
Tirsdag: Helstegt kalkunbryst og stegt polenta med peberfrugt og rucola
Opskriften kan ses i ALT for damerne af 3. feb. 2011
Onsdag: Bløde tacos med kalkun, spinatsalat og avocadocreme
Opskriften kan ses i ALT for damerne af 3. feb. 2011
Torsdag: Salat med røget makrel, grønne bønner, rodfrugter og kogte æg
Opskriften kan ses i ALT for damerne af 3. feb. 2011
Fredag: Lasagne med kalvekød og rodfrugter, timian og rosmarin
Opskriften kan ses i ALT for damerne af 3. feb. 2011