Menu til din uge: Se ugens indkøbsliste

Menu til din uge: Se ugens indkøbsliste

Indkøbsliste til uge 8

Menu uge 8

Mandag: Quiche Lorraine

Tirsdag: Spaghetti carbonara med persille

Onsdag: Svinekotelet med dijonsennep

Torsdag: Kartoffelsuppe med kikærter og porrer

Fredag: Bagt fisk med citron-porre dressing

Kød og fisk:

300 g bacon i tern

4 svinekoteletter

600 g torske- eller kullerfilet

Frugt og grønt:

3 fed hvidløg

2 bdt. persille

1½ kg kartofler

2 øko citroner

3 porrer

2 kviste frisk timian

Æg og mejeri:

150 g parmesan

110 g koldt smør

6 æg

2 dl cremefraiche 9 %

½ dl mælk

100 g ost, f.eks. gruyere eller emmentaler

Basis:

salt og peber (både sort og hvid)

6 spsk olivenolie

1 knsp revet muskat

5 spsk dijonsennep

Andet:

260 g hvedemel eller hvidhvedemel

500 g spaghetti

1½ liter hønsebouillon/suppe

1 laurbærblad

1 dåse kikærter

2½ dl brune ris

½ dl vilde ris

Mandag: Quiche Lorraine

Opskriften kan fås i ALT for damerne af 24. februar 2011

Tirsdag: Spaghetti carbonara med persille

Opskriften kan fås i ALT for damerne af 24. februar 2011

Onsdag: Svinekotelet med dijonsennep

Opskriften kan fås i ALT for damerne af 24. februar 2011

Torsdag: Kartoffelsuppe med kikærter og porrer

Opskriften kan fås i ALT for damerne af 24. februar 2011

Fredag: Bagt fisk med citron-porre dressing

Opskriften kan fås i ALT for damerne af 24. februar 2011

Nøgleord i denne artikel: Menu, ugemenu, indkøbslisten.