Menu til din uge: Se ugens indkøbsliste
Indkøbsliste til uge 8
Menu uge 8
Mandag: Quiche Lorraine
Tirsdag: Spaghetti carbonara med persille
Onsdag: Svinekotelet med dijonsennep
Torsdag: Kartoffelsuppe med kikærter og porrer
Fredag: Bagt fisk med citron-porre dressing
Kød og fisk:
300 g bacon i tern
4 svinekoteletter
600 g torske- eller kullerfilet
Frugt og grønt:
3 fed hvidløg
2 bdt. persille
1½ kg kartofler
2 øko citroner
3 porrer
2 kviste frisk timian
Æg og mejeri:
150 g parmesan
110 g koldt smør
6 æg
2 dl cremefraiche 9 %
½ dl mælk
100 g ost, f.eks. gruyere eller emmentaler
Basis:
salt og peber (både sort og hvid)
6 spsk olivenolie
1 knsp revet muskat
5 spsk dijonsennep
Andet:
260 g hvedemel eller hvidhvedemel
500 g spaghetti
1½ liter hønsebouillon/suppe
1 laurbærblad
1 dåse kikærter
2½ dl brune ris
½ dl vilde ris
Mandag: Quiche Lorraine
Opskriften kan fås i ALT for damerne af 24. februar 2011
Tirsdag: Spaghetti carbonara med persille
Opskriften kan fås i ALT for damerne af 24. februar 2011
Onsdag: Svinekotelet med dijonsennep
Opskriften kan fås i ALT for damerne af 24. februar 2011
Torsdag: Kartoffelsuppe med kikærter og porrer
Opskriften kan fås i ALT for damerne af 24. februar 2011
Fredag: Bagt fisk med citron-porre dressing
Opskriften kan fås i ALT for damerne af 24. februar 2011
Nøgleord i denne artikel: Menu, ugemenu, indkøbslisten.