Ugemenu: Se indkøbslisten til uge 9
Menu uge 9
Mandag:
Blomkålssuppe med rå æblesalat
Tirsdag:
Kyllingebryst med parmaskinke og tomat
Onsdag:
Mini frikadeller og kartoffel-æblesalat
Torsdag:
Karry grøntsager med kokosmælk og laks
Fredag:
Lammeculotte m. spidskommen og eksotisk gulerodssalat
Kød og fisk:
4 kyllingebryster
4 skiver parmaskinke
500 gram hakket svinekød
4 laksefileter
2 lammeculotter (eller 4 koteletter)
Frugt og grønt:
1 blomkål
1 fed hvidløg
2 håndfulde frisk estragon
5 æbler (2 røde)
1 bundt porrer
1 kg gulerødder
1 bundt persille
1 moden mango
2 løg
2 kg kartofler
1 fed hvidløg
Æg og mejeri:
6 dl mælk
1 æg
Basis:
8 spsk olie
salt og sort peber
½ dl fuldkornshvedemel
5 spsk hvidvinseddike
1 tsk sennep
½ tsk sukker
2 tsk karrypulver
Andet:
1 tsk stødt spidskommen
1 dåse cherrytomater
1 l hønsesuppe/bouillon
1 dåse kokosmælk
40 g pinjekerner
Mandag: Blomkålssuppe med rå æblesalat
Opskriften får du i ALT for damerne af 3. marts 2011
Tirsdag: Kyllingebryst med parmaskinke og tomat
Opskriften får du i ALT for damerne af 3. marts 2011
Onsdag: Mini frikadeller og kartoffel-æblesalat
Opskriften får du i ALT for damerne af 3. marts 2011
Torsdag: Karry grøntsager med kokosmælk og laks
Opskriften får du i ALT for damerne af 3. marts 2011
Fredag: Lammeculotte m. spidskommen og eksotisk gulerodssalat
Opskriften får du i ALT for damerne af 3. marts 2011