Ugemenu: Se indkøbslisten til uge 9

Ugemenu: Se indkøbslisten til uge 9

Menu uge 9

Mandag:

Blomkålssuppe med rå æblesalat

Tirsdag:

Kyllingebryst med parmaskinke og tomat

Onsdag:

Mini frikadeller og kartoffel-æblesalat

Torsdag:

Karry grøntsager med kokosmælk og laks

Fredag:

Lammeculotte m. spidskommen og eksotisk gulerodssalat

Kød og fisk:

4 kyllingebryster

4 skiver parmaskinke

500 gram hakket svinekød

4 laksefileter

2 lammeculotter (eller 4 koteletter)

Frugt og grønt:

1 blomkål

1 fed hvidløg

2 håndfulde frisk estragon

5 æbler (2 røde)

1 bundt porrer

1 kg gulerødder

1 bundt persille

1 moden mango

2 løg

2 kg kartofler

1 fed hvidløg

Æg og mejeri:

6 dl mælk

1 æg

Basis:

8 spsk olie

salt og sort peber

½ dl fuldkornshvedemel

5 spsk hvidvinseddike

1 tsk sennep

½ tsk sukker

2 tsk karrypulver

Andet:

1 tsk stødt spidskommen

1 dåse cherrytomater

1 l hønsesuppe/bouillon

1 dåse kokosmælk

40 g pinjekerner

Mandag: Blomkålssuppe med rå æblesalat

Opskriften får du i ALT for damerne af 3. marts 2011

Tirsdag: Kyllingebryst med parmaskinke og tomat

Opskriften får du i ALT for damerne af 3. marts 2011

Onsdag: Mini frikadeller og kartoffel-æblesalat

Opskriften får du i ALT for damerne af 3. marts 2011

Torsdag: Karry grøntsager med kokosmælk og laks

Opskriften får du i ALT for damerne af 3. marts 2011

Fredag: Lammeculotte m. spidskommen og eksotisk gulerodssalat

Opskriften får du i ALT for damerne af 3. marts 2011