Nem med til fridagene: Frikassé og kyllingesalat

Nem mad til fridagene: Frikassé og kyllingesalat

Kylling og forårets sprøde grønsager passer perfekt sammen. Her serverer vito helt enkle og lette retter med kylling i hovedrollen – nyd dem!

SKØN FRIKASSÉ

Den perfekte forårsret! Du kan med fordel lave dobbeltportion, så der er nok til dagen efter.

Tid: ca. 40 min. + kogetid  (4 pers.)

1 kylling, ca. 1.500 g 

1 porretop

2 tsk. groft salt

2 kviste timian

2 kviste persille

2 laurbærblade

Frikassesauce:

1 bundt nye små gulerødder, 400 g

1 porre

1 bundt grønne asparges, 500 g

1 lille spidskål

2 spsk. majsstivelse

2 dl fløde

250 g ærter

salt og peber

1 bundt kørvel eller persille

Tilbehør:

aspargeskartofler

FÅ OPSKRIFTEN PÅ KYLLINGESALAT PÅ NÆSTE SIDERUGBRØD MED KYLLINGESALAT

Tid: ca. 20 min. (4 pers.) 

250 g kyllingebrystfilet

8 skiver bacon

1½ dl cremefraiche

2 spsk. mayonniase

2 tsk. grovkornet sennep

salt og peber

4 syltede agurker

1 friseesalat

1 bakke karse

8 skiver rugbrød