
Nem mad til fridagene: Frikassé og kyllingesalat
Kylling og forårets sprøde grønsager passer perfekt sammen. Her serverer vito helt enkle og lette retter med kylling i hovedrollen – nyd dem!
SKØN FRIKASSÉ
Den perfekte forårsret! Du kan med fordel lave dobbeltportion, så der er nok til dagen efter.
Tid: ca. 40 min. + kogetid (4 pers.)
1 kylling, ca. 1.500 g
1 porretop
2 tsk. groft salt
2 kviste timian
2 kviste persille
2 laurbærblade
Frikassesauce:
Annonse
1 bundt nye små gulerødder, 400 g
1 porre
1 bundt grønne asparges, 500 g
1 lille spidskål
2 spsk. majsstivelse
2 dl fløde
250 g ærter
salt og peber
1 bundt kørvel eller persille
Tilbehør:
Annonse
aspargeskartofler
FÅ OPSKRIFTEN PÅ KYLLINGESALAT PÅ NÆSTE SIDERUGBRØD MED KYLLINGESALATTid: ca. 20 min. (4 pers.)
250 g kyllingebrystfilet
8 skiver bacon
1½ dl cremefraiche
2 spsk. mayonniase
2 tsk. grovkornet sennep
salt og peber
4 syltede agurker
1 friseesalat
Annonse
1 bakke karse
8 skiver rugbrød