
Søde nøddebarer med chokolade
Skøn til den søde tand, der typisk kommer efter en hård dag på jobbet. Her er nok til 18 portioner.
Ingredienser
- 100 g hasselnødder
- 100 g jordnødder
- 50 g chiafrø
- 50 g hørfrø
- 60 g tørrede abrikoser
- 1 tsk vaniljepulver
- 100 g mørk chokolade
- 75 g Bagesød
Sådan gør du
- 1. Hak hasselnødderne og jordnødderne groft, bland dem med chiafrø og hørfrø, og kom det hele på en varm tør pande 3-5 min. Ryst panden løbende.
- 2. Skær abrikoserne i mindre stykker, og kom dem og vanilje med på panden.
- 3. Hak chokoladen meget groft, og lad det sammen med Bagesød smelte helt med.
- 4. Kom massen på et stykke bagepapir, læg et stykke bagepapir ovenpå, og fordel chokoladen ud mellem de to stykker papir.
- 5. Læg i fryseren i ca. 30 min.
- 6. Bræk i små stykker, og kom i en lufttæt beholder på køl.
- Få mere inspiration til lækker mad på ALTfordamerne.dk/opskrifter
SE OGSÅ på Hjemmet.dk: Lune æblepandekager