Nøddebar

Søde nøddebarer med chokolade

Skøn til den søde tand, der typisk kommer efter en hård dag på jobbet. Her er nok til 18 portioner.

Ingredienser

  • 100 g hasselnødder
  • 100 g jordnødder
  • 50 g chiafrø
  • 50 g hørfrø
  • 60 g tørrede abrikoser
  • 1 tsk vaniljepulver
  • 100 g mørk chokolade
  • 75 g Bagesød

Sådan gør du

  1. 1. Hak hasselnødderne og jordnødderne groft, bland dem med chiafrø og hørfrø, og kom det hele på en varm tør pande 3-5 min. Ryst panden løbende.
  2. 2. Skær abrikoserne i mindre stykker, og kom dem og vanilje med på panden.
  3. 3. Hak chokoladen meget groft, og lad det sammen med Bagesød smelte helt med.
  4. 4. Kom massen på et stykke bagepapir, læg et stykke bagepapir ovenpå, og fordel chokoladen ud mellem de to stykker papir.
  5. 5. Læg i fryseren i ca. 30 min.
  6. 6. Bræk i små stykker, og kom i en lufttæt beholder på køl.
  7. Få mere inspiration til lækker mad på ALTfordamerne.dk/opskrifter
SE OGSÅ på Hjemmet.dk: Lune æblepandekager