Oksefiletstrimler med cherrytomater og rucola

Oksefiletstrimler med cherrytomater og rucola

Den nemmeste og hurtigste hovedret, jeg kender. Jo bedre og tyndere skåret kød man bruger, jo lækrere. Peperoncino er prikken over i'et.

Ingredienser

  • 600 g tynde strimler af mørt oksekød
  • olivenolie
  • salt
  • 2 fed hvidløg
  • peperoncino (enten 2 hele, små tørrede chili eller en knivspids knust)
  • evt peber
  • ½ glas hvidvin
  • ca. 15 små cherrytomater
  • en håndfuld rucola

Sådan gør du

  1. Svits oksekødet i en sauterpande i varm olie tilsat hvidløg og peperoncini. Drys salt og evt. peber på, og lad det stege videre i nogle minutter.
  2. Tilsæt hvidvin, og lad den fordampe delvist. Skær tomaterne i både, og kom dem på panden sammen med kødet.
  3. Lad retten simre i 5 minutter, mens du hakker rucolaen groft. Tag panden af blusset, og vend forsigtigt den hakkede rucola i. Servér straks.