
Oksefiletstrimler med cherrytomater og rucola
Den nemmeste og hurtigste hovedret, jeg kender. Jo bedre og tyndere skåret kød man bruger, jo lækrere. Peperoncino er prikken over i'et.
Ingredienser
- 600 g tynde strimler af mørt oksekød
- olivenolie
- salt
- 2 fed hvidløg
- peperoncino (enten 2 hele, små tørrede chili eller en knivspids knust)
- evt peber
- ½ glas hvidvin
- ca. 15 små cherrytomater
- en håndfuld rucola
Sådan gør du
- Svits oksekødet i en sauterpande i varm olie tilsat hvidløg og peperoncini. Drys salt og evt. peber på, og lad det stege videre i nogle minutter.
- Tilsæt hvidvin, og lad den fordampe delvist. Skær tomaterne i både, og kom dem på panden sammen med kødet.
- Lad retten simre i 5 minutter, mens du hakker rucolaen groft. Tag panden af blusset, og vend forsigtigt den hakkede rucola i. Servér straks.
PRØV OGSÅ: Pasta med tomat-chili-sauce og bacon