-
Rasmus' hårde tid på "Forræder"-slottet: Blev en anden
-
"Forræder"-Rasmus afslører: Ét mord var værre end alle de andre
-
Ikke set på tv: Rasmus afslører detaljer om konklavet
-
”De forstod slet ikke, at jeg ikke ville arbejde 60 dage uden løn”
-
“Forræder”-Stefan afslører: Har fået en udenlandsk flirt
-
Vidste du det? Her er Line Kirstens kendte mand
-
Dét fortyder Havshen i "Forræder"
-
Efter "Forræder"-exit: Havshens verden faldt sammen
-
Marie Watson fik en skummel besked: Sådan blev hun tilbudt “Forræder”
-
Her er Signe Kraghs private kærlighed
-
Så meget får deltagerne i løn for at være med i "Forræder"
-
Emil Lange skal giftes

Brændenældebrød
Brændnældebrød til 4 personer
Ingredienser
- Brændnældebrød
- 7 dl brændenældete/-vand
- 2 dl finthakkede brændenælder (kom dem i spilkogende vand i 3 sekunder, så brænder de ikke læn-gere)
- 10 g gær
- 1 spsk honning
- 1 spsk havsalt
- 100 g solsikkekerner
- 100 g valnødder
- 250 g kogte korn (hirse, quinoa, brune ris, boghvede), afkølet
- 400 g grahamsmel
- Ca. 300 g fuldkorns speltmel
Sådan laver du brændnældebrød
- Kog 1 liter vand og kom 3 spsk tørrede brændenælder i, og lad det trække. Når vandet er lunkent, kommer du gær, honning og salt i. Kom de hakkede, friske brændenælder i og derefter resten af ingredienserne. Dejen må gerne være lidt våd, hvilket betyder, at du ikke kan ælte den på bordet, men må røre kraftigt rundt i skålen.
- Kom dejen i to smurte forme, og lad dem hæve natten over. Bag på ca 180 grader i ca 1 time.