Trin for trin guide: Kirsebærtærte

Trin for trin guide: Kirsebærtærte

Trin for trin guide: Kirsebærtærte

1. Smuldr smørret i mel og sukker.

Trin for trin guide: Kirsebærtærte

2. Saml dejen hurtigt med ægget.

Trin for trin guide: Kirsebærtærte

3. Rul dejen til en kugle, og lad den hvile på køl mindst 1 time.

Trin for trin guide: Kirsebærtærte

4. Pisk smør, marcipan og sukker godt med en elmikser.

Trin for trin guide: Kirsebærtærte

5. Tilsæt et æg ad gangen.

Trin for trin guide: Kirsebærtærte

6. Tilsæt melet og saml dejen.

Trin for trin guide: Kirsebærtærte

7. Rul tærtedejen ud, og beklæd en stor tærteform eller flere små.

Trin for trin guide: Kirsebærtærte

8. Dæk bunden med kirsebærrene.

Trin for trin guide: Kirsebærtærte

9. Put marcipanmassen (låget) på toppen. 

“ Bag kagen ved 180 grader i ca. 40 min. Servér til eftermiddagsteen eller en god kop kaffe.”

Nøgleord i denne artikel: Kirsebærtærte, kirsebærtærer, sukker, mel. marcipan, dej, opskrift.

Husk!

Du finder opskriften på disse kirsebærtærter - samt flere andre spændende bageopskrifter - i denne uges ALT for damerne (nr. 5,2011).