Trin for trin guide: Kirsebærtærte

Trin for trin guide: Kirsebærtærte

1. Smuldr smørret i mel og sukker.

2. Saml dejen hurtigt med ægget.

3. Rul dejen til en kugle, og lad den hvile på køl mindst 1 time.

4. Pisk smør, marcipan og sukker godt med en elmikser.

5. Tilsæt et æg ad gangen.

6. Tilsæt melet og saml dejen.

7. Rul tærtedejen ud, og beklæd en stor tærteform eller flere små.

8. Dæk bunden med kirsebærrene.

9. Put marcipanmassen (låget) på toppen. 

“ Bag kagen ved 180 grader i ca. 40 min. Servér til eftermiddagsteen eller en god kop kaffe.”

Nøgleord i denne artikel: Kirsebærtærte, kirsebærtærer, sukker, mel. marcipan, dej, opskrift.

Husk!

Du finder opskriften på disse kirsebærtærter - samt flere andre spændende bageopskrifter - i denne uges ALT for damerne (nr. 5,2011).