-
“Forræder” eller portvinsklub: Deltagerne drak fra morgenstunden
-
Det så du ikke i “Forræder”: Marie måtte trække sig
-
En clairvoyant forudså en stor ændring i Line Kirstens liv – og endte med at få ret
-
82 år, body age 65: Helge Adam Møller lever livet i overhalingsbanen
-
Havshen afslører: Takkede nej til "Forræder"
-
7 ting, du (måske) ikke vidste om André Babikian
-
Victor Lander havde pakket noget helt særligt i sin kuffert til “Forræder”
-
"Forræder"-stjernerne kryber til korset: Her er deres vildeste løgne
-
Marie Watson afslører: Disse scener bliver taget om i “Forræder”
-
Lise Rønnes vilde kærlighedshistorie: Ført sammen med kæresten af kendt sangerinde
-
Lise-Lotte Lohmann skærer igennem: Folk keder mig for hurtigt
-
Her er 5 ting, du (måske) ikke vidste om Rasmus Bruun

Biksemad de luxe med roastbeef & spejlæg
Nem og lækker biksemad, som du hurtigt kan lave med en rest roastbeef, lidt kartofler og løg. Den skønne biksemad serveres selvfølgelig med et spejlæg eller to på toppen.
Biksemad til 4 personer
Total:20 minutter
Ingredienser
- 750 g kogte, kolde faste kartofler
- 300 g rest af roastbeef
- 2 løg
- 1 persillerod
- 15 g smør og 1 spsk. olie
- salt og peber
- Spejlæg:
- 10 g smør
- 4 æg
- bredbladet persille
- Tilbehør:
- rugbrød, ketchup, sennep og worchestershiresauce
Sådan laver du biksemad
- 1. Skær kartoflerne og kødet i tern. Skær løgene og skrællet persillerod i små tern.
- 2. Varm en pande op med smør og olie. Steg kartofler, roastbeeftern, løg og persillerod ved jævn varme, til det er gyldent og gennemstegt. Vend rundt i retten med en spatel under stegningen. Smag til med salt og peber.
- 3. Varm en slip let-pande op med smør. Når smørret er smeltet og gyldent, slår du æggene ud et ad gangen i en kop. Hæld dem forsigtigt over på panden. Steg dem ved svag varme, til hviderne er stive. Læg spejlæggene over biksemaden ved servering. Pynt med godt skyllet og afdryppet persille.