-
Manifester dit drømmeliv – 7 tips, der får dig i gang
-
Kulde, lugt eller lyde? Her er 8 tegn på, at du bliver besøgt af en ånd
-
Er du bange for spøgelser? Her er 5 tips til at blive venner med åndeverdenen
-
Brug krystaller til at rense dit hjem - sådan gør du
-
Føler du en særlig forbindelse til et dyr? Her er 10 kraftdyr, og hvad de vil fortælle dig
-
Sommerfugle kan være et tegn fra den åndelige verden – her er, hvad de betyder
-
Mangler du ro i hverdagen? Her er 5 meditationer, du kan prøve
-
Modtager du tegn fra den åndelige verden? Sådan tolker du farver, dyr, tal og tarotkort
Blåmuslinger med æbler og jordskokker
Blåmuslinger er sunde og nemme at tilberede, her i skøn forening med sæsonens høst af frugt og rod.
6
Ingredienser
- 2 kg blåmuslinger
- 1 skalotteløg
- 1 spsk smør
- 1 fed hvidløg
- 2 porrer
- 2 gulerødder
- 250 g jordskokker
- 2 æbler i fine tern
- 3 dl hvedeøl
- ½ liter piskefløde
- 1 bundt bredbladet persille
Sådan gør du:
- Skyl muslingerne grundigt, og kassér de muslinger, der er i stykker eller ikke vil lukke sig, når de bankes let i bordet.
- Skær skalotteløg, porrer og gulerødder i tern. Opvarm smør i en stor gryde. Svits løget, til det er klart. Kom porretern, gulerodstern og æbletern i gryden. Steg i 5-6 minutter, før du hælder øl i gryden. Lad alkoholen dampe af i 2-3 minutter. Hæld fløden i gryden, og krydr med salt og peber. Bring suppen i kog. Tilsæt muslingerne, og læg låg på gryden. Kog det hele i 8-10 min. Ryst gryden et par gange. Tjek, at alle muslinger har åbnet sig. Kog evt. i yderlige et par minutter. Ryst gryden sammen med hakket bredbladet persille. Anret muslingerne i skåle med suppen. Servér brød til.
- Få mere inspiration til lækker mad på ALTfordamerne.dk/opskrifter