Bocadillos med patatas bravas, æg og skinke
1 sandwich
2 skiver serranoskinke
3 små kogte kartofler, skåret i skiver
1 spsk. olivenolie
½ fed hakket hvidløg
1 tsk. røget paprika
½ tsk chili
1 æg
1 god sandwichbolle
1 spsk. fint hakket bredbladet persille
1. Læg serranoskinken på bagepapir, og steg i ovnen ved 180 grader i ca. 10 minutter, til den er sprød.
2. Steg kartoflerne i olie sammen med hvidløg. Når de er gyldne, tilsættes paprika og chili.
3. Slå ægget ud i panden, og skru ned for blusset.
4. Del bollen i to, dryp med lidt olivenolie, og rist i ovnen i 5 minutter.
5. Kom skinken på bollen og derefter æg med kartoffel. Drys med persille. Server med ketchup eller steaksauce.
► SE OGSÅ: Gademad: 9 meals on wheels i London
► SE OGSÅ: Maden fra filmen: 5 mindeværdige opskrifter
► SE OGSÅ: 5 opskrifter på lækker solskins brunch