-
Ærlige Tine Aurvig-Huggenberger åbner op: Min søn sidder i fængsel
-
“Forræder” eller portvinsklub: Deltagerne drak fra morgenstunden
-
Det så du ikke i “Forræder”: Marie måtte trække sig
-
En clairvoyant forudså en stor ændring i Line Kirstens liv – og endte med at få ret
-
82 år, body age 65: Helge Adam Møller lever livet i overhalingsbanen
-
Havshen afslører: Takkede nej til "Forræder"
-
7 ting, du (måske) ikke vidste om André Babikian
-
Victor Lander havde pakket noget helt særligt i sin kuffert til “Forræder”
-
"Forræder"-stjernerne kryber til korset: Her er deres vildeste løgne
-
Marie Watson afslører: Disse scener bliver taget om i “Forræder”
-
Lise Rønnes vilde kærlighedshistorie: Ført sammen med kæresten af kendt sangerinde
-
Lise-Lotte Lohmann skærer igennem: Folk keder mig for hurtigt

Bocadillos med patatas bravas, æg og skinke
Bocadillos er spaniernes sandwich to go, og den kan fyldes med hvad som helst. Her laver vi en udgave med æg og skinke, der egner sig perfekt til brunch.
Bocadillos med patatas bravas, æg og skinke
1 sandwich
2 skiver serranoskinke
3 små kogte kartofler, skåret i skiver
1 spsk. olivenolie
½ fed hakket hvidløg
1 tsk. røget paprika
½ tsk chili
1 æg
1 god sandwichbolle
1 spsk. fint hakket bredbladet persille
1. Læg serranoskinken på bagepapir, og steg i ovnen ved 180 grader i ca. 10 minutter, til den er sprød.
2. Steg kartoflerne i olie sammen med hvidløg. Når de er gyldne, tilsættes paprika og chili.
3. Slå ægget ud i panden, og skru ned for blusset.
4. Del bollen i to, dryp med lidt olivenolie, og rist i ovnen i 5 minutter.

5. Kom skinken på bollen og derefter æg med kartoffel. Drys med persille. Server med ketchup eller steaksauce.
► SE OGSÅ: Gademad: 9 meals on wheels i London
► SE OGSÅ: Maden fra filmen: 5 mindeværdige opskrifter
► SE OGSÅ: 5 opskrifter på lækker solskins brunch