-
“Forræder” eller portvinsklub: Deltagerne drak fra morgenstunden
-
Det så du ikke i “Forræder”: Marie måtte trække sig
-
82 år, body age 65: Helge Adam Møller lever livet i overhalingsbanen
-
Havshen afslører: Takkede nej til "Forræder"
-
7 ting, du (måske) ikke vidste om André Babikian
-
Victor Lander havde pakket noget helt særligt i sin kuffert til “Forræder”
-
"Forræder"-stjernerne kryber til korset: Her er deres vildeste løgne
-
Marie Watson afslører: Disse scener bliver taget om i “Forræder”
-
Lise Rønnes vilde kærlighedshistorie: Ført sammen med kæresten af kendt sangerinde
-
Lise-Lotte Lohmann skærer igennem: Folk keder mig for hurtigt
-
Her er 5 ting, du (måske) ikke vidste om Rasmus Bruun
-
5 ting, du (måske) ikke vidste om Eva Jin

Bouillabaisse
Frisk og cremet sommerret uden bouillabaissens sædvanlige tyngde.
4
Ingredienser
- 1/2 dl jomfruolivenolie
- 4 store skalotteløg
- 4 fed hvidløg
- 1 stor fennikel
- 5 tomater eller 1 dåse hakkede tomater
- 6 stængler bladselleri
- 10 asparges
- skal og saft af 1 appelsin
- 1 l fiskefond (1 fiskebouillonterning til 1 l vand)
- 1 kg muslinger i skaller
- 1 dl fløde
- 600 g rene fileter af f.eks. torsk, havtaske og rødfisk
- 2 tortillaer
Sådan gør du:
- 1/ Varm olien op og svits finthakket skalotteløg et par minutter.
- 2/ Tilsæt hakket hvidløg, fintskåret fennikel, bladselleri og asparges skåret i stykker og de hakkede tomater, og steg ved middelvarme i ca. 5 minutter.
- 3/ Tilsæt saft og skal af appelsin sammen med fiskefonden, og smag til med salt og peber.
- 4/ Skyl og skrub muslingerne, læg dem i suppen og lad den småsimre i 20-25 minutter. Tag muslingerne op med en hulske, tilsæt mundrette stykker af fisk og fløde og lad suppen simre videre i 15 minutter.
- 5/ Tilsæt muslingerne igen lige inden servering.
- 550 kcal pr. portion
- Få mere inspiration til lækker mad på ALTfordamerne.dk/opskrifter og GASTRO.dk