-
“Forræder” eller portvinsklub: Deltagerne drak fra morgenstunden
-
Det så du ikke i “Forræder”: Marie måtte trække sig
-
En clairvoyant forudså en stor ændring i Line Kirstens liv – og endte med at få ret
-
82 år, body age 65: Helge Adam Møller lever livet i overhalingsbanen
-
Havshen afslører: Takkede nej til "Forræder"
-
7 ting, du (måske) ikke vidste om André Babikian
-
Victor Lander havde pakket noget helt særligt i sin kuffert til “Forræder”
-
"Forræder"-stjernerne kryber til korset: Her er deres vildeste løgne
-
Marie Watson afslører: Disse scener bliver taget om i “Forræder”
-
Lise Rønnes vilde kærlighedshistorie: Ført sammen med kæresten af kendt sangerinde
-
Lise-Lotte Lohmann skærer igennem: Folk keder mig for hurtigt
-
Her er 5 ting, du (måske) ikke vidste om Rasmus Bruun

Brombær med luksuskrymmel
Denne drøm af en kage er rig på sunde fedtstoffer fra nødder og rapsolie, som indeholder meget monoumættet fedt − det er vigtigt for dig, der vil af med mavefedtet. Monoumættet fedt, som brombærkagener fuld af, øger insulinfølsomhedenligesom motion, hvilket betyder, at dubliver bedre til at bruge fedt som energii stedet for at lægge det på lager. Her får du opskriften på den lækre 'slankekage' med brombær:
Næringsindhold
- Energi pr. person:200 Kcal
16
Ingredienser
- 100 g flydende oliemargarine med rapsolie
- 2 æg
- 75 g Sødebagemiddel, f.eks. BageSød
- 50 g hvid hvedemel
- 75 g mandelmel
- 1 tsk vaniljepulver
- 50 g hasselnødder
- 50 g mandler
- 150 g sukkerfri marcipan
- 1 plade sukkerfri hvid chokolade (Cavalier)
- 50 g mandelmel
- 50 g flydende oliemargarine med rapsolie
- 1 tsk flydende sødemiddel, f.eks. PerfectSød
- 300 g brombær, frosne eller friske
- evt. lidt skyr eller cremefraiche
Sådan gør du
- Kagebund: Smelt smørret. Pisk æggene sammen i en skål. Hæld smørret i æggene. Rør vaniljepulver, BageSød, mandelmel og hvid hvede sammen. Vend melblandingen i æg og smør med en dejskraber.
- Hæld dejen i en firkantet form (ca. 18 x 22 cm) foret med bagepapir. Forbag bunden i 15 min ved 175 grader varmluft. Imens bunden forbager, forberedes krymmel.
- Krymme/topping: Hak nødderne og mandlerne groft. Riv marcipanen på et rivejern. Hak chokoladen. Rør nødder sammen med mandelmel, smør/flydende Kærgården, sødemiddel, marcipan og hvid chokolade.
- Tag bunden ud af ovnen, og fordel brombærrene oven på bunden. Spred krymlen ud over kagen, og bag i ca. 15 min ved 175 grader varmluft.
- Servér kagen lun eller afkølet − evt. med halvt skyr og halvt cremefraiche på toppen.