Crunchy peanutbutter balls
SPONSORERET indhold

Crunchy peanutbutter balls

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Af: Cecilie Svensson Foto: Lars Ranek
29. nov. 2013 | Opskrift | ALT for damerne

Ingredienser

Ca. 15-18 kugler

1½ dl creamy peanutbutter,blød i konsistensen)
1 dl hakkede ristede peanuts
½ dl finvalsede havregryn
4 spsk agavesirup
korn fra 1 vaniljestang
½ tsk havsalt
50 g grofthakket mørk chokolade af god kvalitet
usødet kakaopulver til at rulle kuglerne i

Sådan laver du crunchy peanutbutter balls

Bland alle ingredienser undtagen kakaopulver, smag evt. til med lidt ekstra agavesirup eller flydende honning. Rul massen til kugler, og sæt dem på køl i en times tid, til de er faste.

Rul dem herefter i usødet kakaopulver og opbevar dem på køl i en lufttæt beholder. Læg bagepapir imellem lagene.

PRØV OGSÅ: Mandelhalvmåner