-
Brug krystaller til at rense dit hjem - sådan gør du
-
Føler du en særlig forbindelse til et dyr? Her er 10 kraftdyr, og hvad de vil fortælle dig
-
Sommerfugle kan være et tegn fra den åndelige verden – her er, hvad de betyder
-
Mangler du ro i hverdagen? Her er 5 meditationer, du kan prøve
-
Modtager du tegn fra den åndelige verden? Sådan tolker du farver, dyr, tal og tarotkort
-
Julehoroskop 2025: Hvordan bliver julen for dit stjernetegn?
-
Slip af med fysiske og mentale problemer – her er 12 former for healing
-
Forsøger en afdød at kontakte dig i dine drømme? Sådan kan du være helt sikker
Ditte Ingemanns salat med krydrede kikærter
Disse lækre sprøde kikærter er skønne som topping i salater, men kan også bruges alene som en snack.
4
Ingredienser
- 1 dåse kikærter
- 1 spsk hvedemel
- 1 spsk olivenolie
- 1 tsk spidskommen
- 1 tsk stødt chili
- 2 tsk sød paprika
- 250 g cherrytomater
- 50 g blandet salat, fx spinatblade eller rucola
- Dressing:
- 1 spsk yoghurt naturel
- 1 spsk tahin
- 1 tsk citronsaft
- 1 spsk vand
- salt og peber
Sådan gør du:
- Lad kikærterne dryppe godt af i en sigte. Bland mel, olie, spidskommen, chili og paprika sammen og vend kikærterne godt rundt i blandingen. Spred kikærterne ud på en bageplade med bagepapir og bag dem ved 220 grader i ca. 20 minutter – rør undervejs. Lad dem køle helt af på bagepladen.
- Halver tomaterne, og bland dem sammen med salatbladene. Bland ingredienserne til dressingen sammen, og juster med vand, hvis den skal være tyndere. Smag dressingen til, og hæld den over salaten. Drys med sprøde kikærter, og server salaten med det samme.
- Se flere lækre opskrifter på ALTfordamerne.dk/opskrifter