Ditte Ingemanns salat med krydrede kikærter
SPONSORERET indhold

Ditte Ingemanns salat med krydrede kikærter

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Disse lækre sprøde kikærter er skønne som topping i salater, men kan også bruges alene som en snack.

Af: Ditte Ingenmann
15. maj. 2013 | Opskrift | ALT for damerne
4

Ingredienser

1 dåse kikærter
1 spsk hvedemel
1 spsk olivenolie
1 tsk spidskommen
1 tsk stødt chili
2 tsk sød paprika
250 g cherrytomater
50 g blandet salat, fx spinatblade eller rucola

Dressing:
1 spsk yoghurt naturel
1 spsk tahin
1 tsk citronsaft
1 spsk vand
salt og peber

Sådan gør du:

Lad kikærterne dryppe godt af i en sigte. Bland mel, olie, spidskommen, chili og paprika sammen og vend kikærterne godt rundt i blandingen. Spred kikærterne ud på en bageplade med bagepapir og bag dem ved 220 grader i ca. 20 minutter – rør undervejs. Lad dem køle helt af på bagepladen.

Halver tomaterne, og bland dem sammen med salatbladene. Bland ingredienserne til dressingen sammen, og juster med vand, hvis den skal være tyndere. Smag dressingen til, og hæld den over salaten. Drys med sprøde kikærter, og server salaten med det samme.

Se flere lækre opskrifter på ALTfordamerne.dk/opskrifter