SPONSORERET indhold
Få opskriften på ærtepuré og lammekotelet
Hvem elsker ikke lamkoteletter? Prøv dem med en frisk ærtepuré.
Ingredienser
400 g ærter
1 lille bundt dild
1 lille bundt basilikum
25 gr smør
1 tsk sukker
havsalt og peber
2 dl cremefraiche 38%
2 spsk hakket rosmarin
½ dl olivenolie
havsalt og friskkværnet peber
12 lammekoteletter
Sådan laver du ærtepuré og lammekotelet:
Kog ærterne i vand i 2-3 minutter. Blend ærterne til en grov puré med krydderurter, smør, sukker, salt og peber og cremefraiche.
Hak rosmarin, og bland med olivenolie, havsalt og friskkværnet peber. Pensl koteletterne med rosmarinolien.
Steg koteletterne på en hed grillpande eller almindelig pande i 3-4 min på hver side.
Servér med ærtepuré og evt. nye kartofler.