Grøn salat med sennepsvinaigrette
SPONSORERET indhold

Grøn salat med sennepsvinaigrette

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Den sprøde, grønne salat er et godt supplementet til retter med krebs.

Af: Mette Helbæk Foto: Line Thit Klein
06. sep. 2013 | Opskrift | ALT for damerne
4

Ingredienser

200 g sprød, grøn salat, f.eks. frisée
400 g hestebønner (kan udelades)
1 skalotteløg eller 1 lille rødløg

Sennepsvinaigrette:
1 æggeblomme
saften af 1/4 citron
1/2 tsk. salt
1 fintsnittet skalotteløg eller 2 spsk. fintrevet løg
1 fintrevet fed hvidløg
2 tsk. sennep
ca. 1,5 dl velsmagende olivenolie

Sådan gør du

Skyl salaten. Pil hestebønnerne ud af den store lådne skal og overhæld dem med kogende vand. Smut de grønne bønner ud af hinden. Skær løget i ringe.

Pisk alle ingredienser til vinaigretten undtagen olivenolien sammen. Pisk nogle minutter, til blandingen bliver luftig. Tilføj olivenolien lidt ad gangen, mens du stadig pisker kraftigt. Vend salaten med løgringe, hestebønner og vinaigrette.

SE OGSÅ på Hjemmet.dk: Nem og velsmagenede hverdagsmad: 5 lækre panderetter

Få mere inspiration til lækker mad på Altfordamerne.dk/opskrifter