-
Ærlige Tine Aurvig-Huggenberger åbner op: Min søn sidder i fængsel
-
“Forræder” eller portvinsklub: Deltagerne drak fra morgenstunden
-
Det så du ikke i “Forræder”: Marie måtte trække sig
-
En clairvoyant forudså en stor ændring i Line Kirstens liv – og endte med at få ret
-
82 år, body age 65: Helge Adam Møller lever livet i overhalingsbanen
-
Havshen afslører: Takkede nej til "Forræder"
-
7 ting, du (måske) ikke vidste om André Babikian
-
Victor Lander havde pakket noget helt særligt i sin kuffert til “Forræder”
-
"Forræder"-stjernerne kryber til korset: Her er deres vildeste løgne
-
Marie Watson afslører: Disse scener bliver taget om i “Forræder”
-
Lise Rønnes vilde kærlighedshistorie: Ført sammen med kæresten af kendt sangerinde
-
Lise-Lotte Lohmann skærer igennem: Folk keder mig for hurtigt

Nemt & lækkert: Sådan bager du hurtigbrød
Et dejligt og nemt brød, som hurtigt kan smækkes sammen aftenen forinden, og som så passer sig selv i køleskabet natten over. Spice det op ved at tilsætte sesamfrø, hørfrø eller solsikkekerner.
1 koldthævet brød
Total:45 minutter
Ingredienser
- 5 dl vand
- 1 lille kugle gær – på størrelse med en hasselnød
- 1 spsk salt
- 1 spsk honning
- 800-900 g hvedemel
Sådan laver du langtidshævet brød:
- Rør gær, salt og honning ud i vandet, og tilsæt melet. Start med de 800 g, dejen skal have konsistens som en tyk havregrød, så der kan tilsættes lidt mere mel, hvis det bliver nødvendigt.
- Lad dejen hæve i en olieret skål på køl i mindst 8 timer, gerne natten over.
- Lemp dejen forsigtigt ud på en bageplade belagt med bagepapir, og form den med våde hænder.
- Lad dejen efterhæve 1 times tid ved stuetemperatur, og bag herefter brødet ved 225˚ i ca 30-40 min., indtil det er mørkt gyldent og sprødt.
- Lad brødet køle af på en rist. Server brødet med 2-3 gode oste, f.eks. en gedeost, en god brie og en fast ost.