-
“Forræder” eller portvinsklub: Deltagerne drak fra morgenstunden
-
Det så du ikke i “Forræder”: Marie måtte trække sig
-
En clairvoyant forudså en stor ændring i Line Kirstens liv – og endte med at få ret
-
82 år, body age 65: Helge Adam Møller lever livet i overhalingsbanen
-
Havshen afslører: Takkede nej til "Forræder"
-
7 ting, du (måske) ikke vidste om André Babikian
-
Victor Lander havde pakket noget helt særligt i sin kuffert til “Forræder”
-
"Forræder"-stjernerne kryber til korset: Her er deres vildeste løgne
-
Marie Watson afslører: Disse scener bliver taget om i “Forræder”
-
Lise Rønnes vilde kærlighedshistorie: Ført sammen med kæresten af kendt sangerinde
-
Lise-Lotte Lohmann skærer igennem: Folk keder mig for hurtigt
-
Her er 5 ting, du (måske) ikke vidste om Rasmus Bruun

Hyben/kokossnitter
Ingredienser
- Arbejdstid:
- 20 min.
- Bagetid:
- 40 min.
- Fryse-egnet
- Dej:
- 75 g smør
- 150 g sukker
- 1 æg
- 150 g hvedemel
- 1/4 tsk bagepulver
- Fyld:
- 400 g hybenmarmelade
- Top:
- 2 æg
- 75 g sukker
- 150 g kokosmel
- Pisk smør og sukker cremet og pisk ægget i.
- Bland mel og bagepulver og rør det i dejen.
- Smør dejen ud i bunden af en lille bradepande foret med bagepapir.
- Bag kagen midt i ovnen 10 min. ved 180 grader.
- Fordél marmeladen over bunden.
- Pisk æg, sukker og kokosmel sammen og fordél det over marmeladen.
- Bag kagen yderligere ca. 30min.
- Løft kagen over på en rist ved hjælp af bagepapiret og skær den i snitter, når den er afkølet.