Hybensuppe
SPONSORERET indhold

Hybensuppe

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Skøn suppe med en klat flødeskum på toppen.

Af: Sandra Leigh Draznin, Bente Nissen Lundsgaard, Karen Hare og Susanne Engelstoft Rasmussen Foto: Mikkel Adsbøl, Betina Hastoft og Thomas Hergaard
04. aug. 2014 | Opskrift | Hjemmet
4 personer

Ingredienser

Arbejdstid: 30 min.
Kogetid: 35 min.
500 g rensede hyben
8 dl vand
150 g sukker
2 spsk. citronsaft
Tilbehør: 2 dl piskefløde

  1. Skær stilkene af hybenfrugterne, og skær frugterne midtover på tværs. Skrab de hvide kerner ud.
  2. Kog hybenskallerne i 30 min. i vandet under låg.
  3. Kom vand og hyben i en foodprocessor, og kør til ensartet konsistens.
  4. Pres massen gennem en sigte.
  5. Kom den siede hybenmasse i en gryde. Tilsæt sukker og citronsaft, og lad det koge i 5 min. Smag suppen til.
  6. Servér den varme suppe med fløde pisket til skum.