-
“Forræder” eller portvinsklub: Deltagerne drak fra morgenstunden
-
Det så du ikke i “Forræder”: Marie måtte trække sig
-
En clairvoyant forudså en stor ændring i Line Kirstens liv – og endte med at få ret
-
82 år, body age 65: Helge Adam Møller lever livet i overhalingsbanen
-
Havshen afslører: Takkede nej til "Forræder"
-
7 ting, du (måske) ikke vidste om André Babikian
-
Victor Lander havde pakket noget helt særligt i sin kuffert til “Forræder”
-
"Forræder"-stjernerne kryber til korset: Her er deres vildeste løgne
-
Marie Watson afslører: Disse scener bliver taget om i “Forræder”
-
Lise Rønnes vilde kærlighedshistorie: Ført sammen med kæresten af kendt sangerinde
-
Lise-Lotte Lohmann skærer igennem: Folk keder mig for hurtigt
-
Her er 5 ting, du (måske) ikke vidste om Rasmus Bruun

Hybensuppe
Skøn suppe med en klat flødeskum på toppen.
4 personer
Ingredienser
- Arbejdstid: 30 min.
- Kogetid: 35 min.
- 500 g rensede hyben
- 8 dl vand
- 150 g sukker
- 2 spsk. citronsaft
- Tilbehør: 2 dl piskefløde
- Skær stilkene af hybenfrugterne, og skær frugterne midtover på tværs. Skrab de hvide kerner ud.
- Kog hybenskallerne i 30 min. i vandet under låg.
- Kom vand og hyben i en foodprocessor, og kør til ensartet konsistens.
- Pres massen gennem en sigte.
- Kom den siede hybenmasse i en gryde. Tilsæt sukker og citronsaft, og lad det koge i 5 min. Smag suppen til.
- Servér den varme suppe med fløde pisket til skum.