-
Tarotkort for begyndere – 3 enkle spredninger, du kan prøve
-
Hvad repræsenterer de 12 astrologiske huse? Bliv klogere her
-
Guide: Sådan læser du din aura
-
Ekspert: ”Flere og flere af os ønsker at tro på mere end det, der kan bevises”
-
Farvepsykolog: ”Alle er født med personlige farver, det er ligesom med stjernetegn”
-
Her er seks effektive øvelser, der udvikler dine spirituelle evner
-
Sådan skal du reagere, hvis dit barn ser, føler eller hører åndeverdenen
-
Manifester dit drømmeliv – 7 tips, der får dig i gang
Knækbrød med birkes og sesam
Hjemmelavet knækbrød smager super godt og er en perfekt madpakke- eller eftermiddagssnack.
Ca. 30 stk. knækbrød
Ingredienser
- Knækbrød med birkes og sesam
- 1,5 dl havregryn
- 1 dl olie
- 1 dl sesamfrø
- 1 dl hørfrø
- 1 dl solsikkekerner
- 2 dl vand
- 1½ tsk fint salt
- 3 dl fuldkornsspeltmel
- ca. 1-2 dl hvedemel
Sådan laver du knækbrød med birkes og sesam
- 1. Bland alle ingredienserne sammen – undtagen hvedemel, og rør eller ælt, indtil dejen er ensartet. Tilsæt hvedemelet ad et par omgange. Det kan variere lidt, hvor meget der skal i, men dejen skal være fast og ensartet i konsistensen uden at være for hård. Tænk på en grov mørdej.
- 2. Rul dejen tyndt ud mellem to stykker bagepapir, og skær eller tryk den ud i den ønskede form. Drys dem med birkes eller sesam og bag dem ved 200 grader i ca. 15-20 min – bagetiden varierer alt efter, hvor tynde knækbrødene er, så hold øje. Lad dem køle af på en rist, før du begynder at knække dem i mindre stykker. De skal være helt kolde, før de lægges i en lufttæt dåse.