Lime/vanilje-panna cotta
SPONSORERET indhold

Lime/vanilje-panna cotta

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Prøv en lækker panna cotta med smag af lime og vanilje. Sød og frisk på samme tid.

Af: Thomas Hergaard Foto: Thomas Hergaard
08. mar. 2012 | Opskrift | Hjemmet
(6 personer)

Ingredienser

Arbejdstid: 20 min.
„Kogetid“: 5 min.
Ikke fryse-egnet
Ingredienser:
5 blade husblas
1 vaniljestang
1 usprøjtet lime
4 spsk sukker
2 dl mælk
2 dl piskefløde
2 dl græsk yoghurt 10 %
Pynt:
lime eller citronmelisse

  1. Udblød husblas i koldt vand.
  2. Flæk vaniljestangen og skrab kornene ud.
  3. Kom korn, fintrevet limeskal, sukker og mælk i en gryde og varm det langsomt op til lige under kogepunktet.
  4. Tag gryden af varmen, knug vandet af husblassen og smelt den i mælken.
  5. Tilsæt fløde og yoghurt og pisk det igennem. Smag til med limesaft og si cremen over i 6 kokotter eller forme.
  6. Stil dem i køleskab mindst 2 timer og gerne natten over.
  7. Dyp kokotterne i varmt vand og vend desserterne ud på tallerkner eller servér direkte i kokotterne.
  8. Pynt med lidt fintrevet limeskal eller citronmelisse og evt. lidt frisk frugt.