Dans dig glad til ALT for damernes årlige danse-event i København

Linsesuppe med græskar
Linsesuppe med græskar

Linsesuppe med græskar

Linsesuppe med græskar

En varm og nærende suppe til kolde aftener.

2
Print

2 gulerødder
½ butternut squash
2 løg
4 fed hvidløg
1 tsk smør
1 spsk karry
150 g puy-linser
4 spsk tomatpure
8 dl vand

Sådan gør du

Skræl gulerødderne, og skær dem og butternutsquashen i små stykker. Pil og hak løg og hvidløg. Smelt smørret i en gryde, kom karry i, og lad det svitse et par minutter. Kom løg, hvidløg, gulerødder og butternutsquash i gryden, og steg det i ca. tre minutter. Tilsæt linser, tomatpure og vand, og lad det simre i 30 minutter. Alt efter smag og behag kan suppen enten spises, som den er, eller blendes til en cremet suppe.

ca. 320 kcal

PRØV OGSÅ: Ølandspizza

Se, hvad vi ellers skriver om: 5:2 kuren, Græskarsuppe, Linser og Louise Bruun