Giv et blad i julegave. Eller forkæl dig selv med en skøn julegave. Priser fra 149 kr.

Linsesuppe med græskar
Linsesuppe med græskar

Linsesuppe med græskar

Linsesuppe med græskar

En varm og nærende suppe til kolde aftener.

plate 2
printer Print

2 gulerødder
½ butternut squash
2 løg
4 fed hvidløg
1 tsk smør
1 spsk karry
150 g puy-linser
4 spsk tomatpure
8 dl vand

Sådan gør du

Skræl gulerødderne, og skær dem og butternutsquashen i små stykker. Pil og hak løg og hvidløg. Smelt smørret i en gryde, kom karry i, og lad det svitse et par minutter. Kom løg, hvidløg, gulerødder og butternutsquash i gryden, og steg det i ca. tre minutter. Tilsæt linser, tomatpure og vand, og lad det simre i 30 minutter. Alt efter smag og behag kan suppen enten spises, som den er, eller blendes til en cremet suppe.

ca. 320 kcal

PRØV OGSÅ: Ølandspizza

Se, hvad vi ellers skriver om: 5:2 kuren, Græskarsuppe, Linser og Louise Bruun