Linsesuppe med græskar
SPONSORERET indhold

Linsesuppe med græskar

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

En varm og nærende suppe til kolde aftener.

Af: Birdie Bjerregaard og Louise Bruun
02. jan. 2014 | Opskrift | ALT for damerne
2

Ingredienser

2 gulerødder
½ butternut squash
2 løg
4 fed hvidløg
1 tsk smør
1 spsk karry
150 g puy-linser
4 spsk tomatpure
8 dl vand

Sådan gør du

Skræl gulerødderne, og skær dem og butternutsquashen i små stykker. Pil og hak løg og hvidløg. Smelt smørret i en gryde, kom karry i, og lad det svitse et par minutter. Kom løg, hvidløg, gulerødder og butternutsquash i gryden, og steg det i ca. tre minutter. Tilsæt linser, tomatpure og vand, og lad det simre i 30 minutter. Alt efter smag og behag kan suppen enten spises, som den er, eller blendes til en cremet suppe.

ca. 320 kcal

PRØV OGSÅ: Ølandspizza