Omelet med skinke og grøn salat
SPONSORERET indhold

Omelet med skinke og grøn salat

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Denne morgenmad vil holde dig godt mæt indtil frokost og din forbrænding boostes pga. indholdet af æg og kød.

Af: Majbritt Louring Engell Foto: Maria Nørregaard
21. sep. 2013 | Opskrift | ALT for damerne
1

Ingredienser

29 gram protein
400 kcal pr. portion
2 stk æg
1 spsk piskefløde
salt og peber
50 g mager kød f.eks. skinkepålæg eller kyllingepålæg
fedtstof til at stege i (kokosolie eller olivenolie)
½ fennikel
20 g champignon (vælg evt. også andre svampe)
frisk persille eller timian til pynt
2-3 cherrytomater
2-3 valnødder
1 spsk hasselnøddeolie eller olivenolie
salt og peber (f.eks. rosa peber).

1/ Lav en omelet af sammenpisket æg, fløde, salt og peber.

2/ Riv eller skær skinken i stykker.

3/ Kom fedtstof på panden.

4/ Tilsæt æggestanden på panden og rør lidt i den. Kom skinken på og lad omeletten sætte sig..

Skru helt ned for varmen og lad omeletten langsom stege færdig. Vend den efter 5-8 minutter.

5/ Snit fennikel meget tyndt og skær champignon i skiver. Hak timian og bland det med fennikel.

6/ Pynt med salaten ovenpå den færdige omelet. Tilsæt olien og pynt med tomat og valnød.

PRØV OGSÅ: Grøn salat med sennepsvinaigrette